Mamma mia vad jag saknar att stå på scen!

2008-08-07 18:30:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Mira älskar sitt babygym! Där kan hon ligga nästan hur länge som helst.
Jag hade laddat o tänk sy en bärsjal, sen när jag helt tappade lusten till det så var jag nära att köpa en för dyra pengar. Tur att vi inte gjorde det med tanke på att vi fått en så osocial bebis. Haha. Hon trivs bättre själv där hon kan sitta o lukta på bloooommorna. Tjuren ferdinand 2.



Bamse är extra skojjig.


Igår var jag o Jenny på Mamma Mia på bio! Underbart! Lovely! Så bra! Bäst!
Jag hade glömt hur mycket jag älskar bra musikaler. Åhh va jag blev sugen på att uppträda igen. Dansa, sjunga o agera är ju bland det bästa jag vet. Varför slutade jag med det??? Sorgligt!
Papporna klarade jobbet med att ta hand om bebisarna galant. Kanske inte så svårt mad en tjej som somnade 5 min efter att jag gått o vaknade 5 min innan jag kom hem igen. Bortskämd pappa!
Mira är nog världens bästa bebis, det är nog så helt enkelt. Helt objektivt sett:)

Nu är det höst snart. Ser fram emot gymmet o danspassen på friskis. Ska bli skoj! Annat bra med hösten är ju de underbara stickade koftorna som man kan mysa in sig i. Det är härligt med ny garderob:) Jag brukar alltid säga att våren är den bästa shopping tiden men jag har kommit fram till att hösten är inte så pjåkig den heller. Mysiga klänningar o koftor ska det bli massor av denna hösten. Ok ok....jag vet att jag har det snålt i plånboken nu för tiden. Men drömma kan man väl få göra iaf. Eller hur?!?
Det konstiga är att det inte är lika kul att handla till sig själv längre. Jag styr alltid mina steg till barnkläderna först nu för tiden. Konstigt det där. Mira har inte behövt leva med för lite kläder än iaf. Hihi. Fast till mitt försvar måste jag ändå säga att jag inte alls handlar så mycket som alla tror. Kläderna går faktiskt åt o vi hinner använda allt flera gånger tom. Jag är ju så snål också så de kläder jag köper är från tradera o kostar då max 20 kr st. Det är väl inte så farligt??? Såg ett set idag på kappahl, en tunika o ett par matchande byxor, de kostade 129 kr o jag köpte det inte för att det var för dyrt. Dumt!

Oj, inser att jag helt tappade tråden. Hösten var det ju...
Annat bra med hösten är tända ljus o te. Ska införskaffa en god te sort o en ny stooor tekopp. Mmmm...kan det bli bättre? Lite ny inredning också kanske??? Suck...det finns så mycket jag vill köpa som min plånbok inte tillåter just nu. Så är det att få barn. Vet ni!? Det konstiga är att jag inte bryr mej. Allt jag behöver just nu är Mira o att hon har det bra. Allt annat är bara prylar o bonus.

Nu ska jag ta o testa om Mira kan tänka sig att ta nappflaskan. Vi ska på bröllop på lördag o jag tänkte pumpa ur mjölk till Mira när hon ska va hemma med Mormor o Morfar på kvällen. (På tal om pumpa ur. Snacka om att känna sig som en kossa när man sitter där o pumpar. Så löjligt. Inget jag tänker göra bland folk direkt.) Ska bli spännande att se vad hon tycker om det.

Hej hopp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback