Seg som knäck...

2008-12-15 19:01:38 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Jag är så trött idag. Vet inte vad det beror på. Kanske vårt nattsuddande inatt.

Hade en jätte trevlig fika date idag. Mira var på toppen humör så det var roligt. Idag har hon fått tugga på en fryst bitleksak. Tror hon tyckte det var skönt för munnen. Tanden har tittat ut lite mera idag tror jag. Fast det är fortfarande mest en vass liten bit.
Här är ett kort på Mira och Debora som leker vid hoppgungan.



I eftermiddag gjorde jag lite knäck. Flera år sedan jag gjorde knäck sist. Lyckades helt ok. Av 3 satser så blev 2 bra. Tycker jag väl ändå var ett godkännt resultat. Den första satsen får jag nog frysa ner o så få rman äta den riktigt kall. Annars blev den alldeles föööör mjuk.

Mira somnade i vagnen kl 17 när jag var på väl till affären för att köpa grädde. strax innan 18 skulle vi väcka henne för att hon ska gå att få i säng ikväll. Flickstackarn var helt borta. Micke klädde av henne, tände lampan, pratade med henne men ingen Mira ville vakna. Till sist bestämde vi att hon skulle få ligga och dra sig lite. Det slutade med att hon kom upp halv sju. O då genom att jag plockade upp henne. Hjälpte inte att bara prata med henne och peta lite på henne. Stackarn var sååå trött! Undra hur det kommer att bli till natten. Jaja...vi får väl skylla oss själva antar jag.

Nu ska jag sätta mej o äta lite kvällsmat. Mira har fått sin gröt så hon är nöjd och glad.
Over and out...


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh,vad goda knäcken ser ut då! nu blir jag verkligen sugen på att baka =)men får hålla mej till i morgon så gott det går,hehe

2008-12-15 @ 19:45:55
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/
Postat av: Mikael

Det var kl 16 du la henne i vagnen o hon somnade. Det låter inte speciellt mäktigt att du skulle lagt henne 17 och hon vaknade 18.30...

Tänkte bara förtydliga!

2008-12-16 @ 10:26:57
Postat av: Therese

Ja just det ja. Tack maken att du förtydligade mitt liv en aning. Det mäktiga var väl mer att hon inte vaknade trots vassa försök.

2008-12-16 @ 12:12:33
Postat av: Jenny*

Härlig bild på våra små älsklingar! Å va jag blev sugen på knäck! Jag har verkligen inte ork att baka eller göra nåt annat sånt.. det är väl för att det aldrig blir nån ordning här hemma, är diskmaskinen för en gångs skull urplockad, så är det väl så rörigt på bordet att det tar en halvtimme att hitta bordsskivan och då tappar jag lusten..



Imorgon ska vi stå vid julgrytan, du kan väl titta upp en sväng även om du inte vill stå med oss?



Nu ska jag väcka min dotter som somnade själv i sängen! märkligt det där..

2008-12-16 @ 15:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback