Sömnmetoder efterlyses!

2008-12-04 18:58:09 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


När vi kom hem från bvc idag var Mira jätte trött så vi bestämde oss för att testa o lägga henne i sin säng. Hon började gråta, det övergick till skrik... o mer skrik. Jag tog aldrig någon tid, men jag kan ju säga att när det gått några minuter grät både jag o Mira. Så förkrossad hon var lilla tjejen.

Vi tog upp henne en stund o hon blev glad igen, sen tänkte vi försöka med vagnen. Samma visa där. Så vi fick ta upp henne igen.

Nu har vi försökt i 4 timmar att få henne att somna men har hela tiden fått lov att ta upp henne igen.

Vi valde nog den dummaste dagen ever att försöka få henne att somna i sin säng.
Måste vara magen hon känner av. Så här förkrossad o ledsen har jag aldrig sett Mira innan. Stackars tjej.

Micke fick trotsa sin magont o gå på en promenad med henne nyss. Tror ni hon somnade? Jodå, 5 meter gick han, sen sov hon!

Märkligt.

Nu sover hon i vagnen och det är ju jätte dumt. Blir att sitta uppe med henne hela natten istället bara för att hon får sova så här nära inpå läggdags. Men vad gör man...

Kommentarer
Postat av: Helen

Hej Therese!

Vad fin din sida har blivit! Jag har precis börjat blogga och får se om det är något för mig :) vet inte riktigt hur jag kan ändra stl på mina bokstäver för det är jättesmå på min sida, vet du om det har med vilken bakgrund man väljer? Hur gör man så fint som du gjort?

Sömnmetoder har jag inga bra tips på för jag har (peppar peppar)haft två lätta pojkar att lägga, men hade jag haft det så som du så hade jag också lagt henne i vagnen så att hon kan somna och få sin sömn. Hoppas det snart löser sig för er med sömnen! Krya på er!

2008-12-04 @ 22:05:13
URL: http://robinfilipsmamma.blogg.se/
Postat av: Alina

så söt blogg!!

2008-12-04 @ 22:10:24
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hejsan! Vilken fin blogg du har!

Spana gärna in min blogg (www.accessoar.blogg.se)!

Förresten - om du vill få gratis presentkort tycker jag du ska klicka på den här länken http://www.gratismode.se/?c=1245 . Det funkar verkligen!

Ha en bra dag!

Kram Kram

2008-12-04 @ 22:12:12
URL: http://accessoar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback