Julgran o blomster...

2008-12-08 17:25:52 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Idag mår vi mycket bättre i familjen Nordquist. Det märks att man inte fått sina krafter tillbaka riktigt än, men annars mår vi bra. Maken har jobbat idag och jag har varit ute o gått. Var till stan o fikade med Jenny o Debora på eftermiddagen. Trevligt att träffa folk igen. Jag var sååå sällskapssjuk. Maken o Mira är trevligt sällskap de med, men efter en vecka instängda här hemma så har man inte så mycket mera att säga varandra=)

Nu försöker jag få Mira att sova en sväng. Vi ska iväg en stund ikväll o då kan det ju vara trevligt om hon är på bra humör och vill träffa folk. Inte kul att åka iväg med en trött o arg Mira.

Tog lite kort på Sötnosen igår...


Mira får känna på julgranen för första gången.
Undra vad man kan göra för skoj med de här kulorna???


Vart tog stjärnan vägen och vad skrattar Mira åt?


Aha...där var den ju. Självklart ska den smakas på också.

En annan sak som är värd att berätta är att jag fick blommor o en lussekatt av maken när han kom hem från jobbet idag. Otroligt roligt med en överraskning. Nu går jag här hemma o tittar på blommorna och ler för mej själv.
Tänk vad mycket en liten ros kan betyda.

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Oj,hur har du gjort för att din man ska vara så där romantisk så han kommer hem med blommor och fikabröd bara sådär??! Lär mej tricket,snääääälla !!=) hehe

2008-12-08 @ 17:47:29
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Vilken söt tjej ni har (fast det vet du ju redan, men kan inte låta bli att skriva det ändå)!!! Är superkul att titta på alla bilder du lägger upp!

2008-12-08 @ 18:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback