Hemma igen...

2008-11-03 14:17:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Vi kom tillbaka till stan igår kväll efter en otäck resa genom ett vintrigt sverige iförda endast sommardäck. Det var halt på sina ställen men vi klarade oss oskadda tack vare Mickes gedigna körkunskaper.

Idag har jag o Mira varit ute o gått hela förmiddagen. Jag har ju inte gått i affärer nu på en hel vecka så jag hade lite abstinens. Sen kunde vi ju inte bara missa lindex rea köp 2 betala för 1 på alla reaplagg. Köpte några bodys för 20 kr styck. Helt ok, eller hur!? Fina var de också. Kanske kan ta en bild o visa er sen.

Nu är vi hemma igen som ni förstår och jag sitter här o har ångest över hur det ser ut här hemma. Massa packning, disk, skitiga golv m.m m.m. Vart börjar man??? Jag börjar med att sätta mej här o strunta i hur det ser ut. Har hört att förtränger man det riktigt hårt så försvinner det. Eller???

Vi har iaf haft det toppen uppe i Dalarna. Sorry att jag varit lite dålig på att skriva... jag har inte haft tid. Har knappt varit inne på datorn alls. Bra gjort av mej tycker jag. Jag som är helt fast i datorn annars.
Men nu tappade jag tråden igen. Skulle ju försöka mej på att berätta lite vad vi gjort under veckan.
Träffat alla vänner o umgåtts med familjen så mycket jag bara kunde. Det var en bra kortfattad förklaring tycker jag:)

Oj, nu somnade visst Mira. Jag som lade henne iför att hon skulle leka en stund med sin mobil som hänger över sängen. Hon var visst trött istället. Jaja... det gör ju inget.

Lägger in en bild på Miras kompisar som vi träffade i veckan. Sötisen Lilly o tuffingen Sigrid. Var så roligt att träffa Sigrid då det skiljer bara 10 dagar mellan henne o Mira. Kul att se att dom utvecklats så lika. Hon kan också sitta nu. Va stora våra tjejer blir.
Skojjigt att träffa Lilly också. Bara två veckor gammal. Kommer inte ens ihåg hur det var när Mira var så liten. Fy, va fort man glömmer!

     
Har ni sett så fin tjej.


Lyckliga familjen!
    
Sigrid o Mira busar o leker


Mira busar på golvet hos mormor o morfar



Kommentarer
Postat av: Mimmi

Välkomna hem igen!!

Jag kommer inte heller ihåg hur det var när Erik var 2 veckor gammal,ja visst ränner tiden iväg.

Jag har också hört att man kan förtränga allt man ska göra, jag brukar sätta mig i soffan och vänta tills det värsta SKA och MÅSTE har gått över :)

Ta hand om er

2008-11-03 @ 15:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback