Katastrof färgning och brandrisk...

2008-11-08 14:13:46 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Igår skulle jag färga mitt hår tänkte jag. Som ni ser på bilden till vänster så är jag blond men hade en liten utväxt som kändes grå o trist, Jag stod länge o väl på maxi innan jag kunde bestämma mej för en färg som det verkligen inte var något rött i. Ni förstår att jag har lite röttpigment i mitt hår så alltid när jag färgar mitt hår så blir det orange eller rött. Oavsett vad det är för färg jag väljer, Lyckades iaf hitta en som såg lite askblond ut och som då förmodligen skulle bli lite guldblond på mitt hår.

Väl hemma gjorde jag iordning med själv genom att sätta på mej en urtvättad tshirt och så var det dax för blandningen av färgkrämen och aktivatorkrämen(som det så fint heter). När jag precis klämt ur sista droppen i den stora flaskan upptäcker jag till min förfäran att jag klämt i efterbehandlingsvätskan istället för färgkrämen. Jag rusar in till köket o häller ut hela innehållet i en skål. Lyckas med en sked få ut efterbehandlingskrämen ur den andra då den var lite tjockare i konsistens. Blev arg på Maken för att han inte såg till att jag tog rätt kräm. Blev arg på mej själv som slängt närmare 100 spänn helt i onödan.

Bestämmer mej för att försöka färga iaf. Med lite efterbehandlingsvätska kvar i blandningen så häller jag i färgkrämen, smetar ut det i håret o hoppas på det bästa. Står framför spegeln i 30 minuter medveten om att:
1. Antingen ramlar håret av när som helst.
2. Det kan bli grönt.
3. Det kanske inte funkar alls.
4. Det kan bli orange färg på håret istället.

Jag tvättar ur färgen liiiite innan tiden är slut. Skådar resultatet o inser att självklart går det lite åt det oranga hållet. Det har inte direkt blivit ljusare, men glänser lite mera. Helt ok nöjd med håret. Det kunde ha blivit grönt.... o förhoppningsvis tar silverschampot bort det värsta oranga.



Som att detta inte vore nog igår så förstörde jag en kastrull och en av Miras namnnappar också. Jag glömde bort nappen när den var på kokning. Kom in i köket och märkte hur det stank. Halva nappen hade smält och det var ett hårstrå från att det brann i kastrullen. Tack o lov att jag såg det i tid! Var bara att slänga kastrullen med en fastbränd napp i.

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Men jösses Therese igår det verklgien inte din dag,det hör jag de !!! Men sicken tur att det löste sej ändå med håret och att inte hela fastigheten brann ner till grunden,bättre lycka nästa gång !=) haha !Kramikram=)

2008-11-08 @ 16:18:16
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback