Tänder eller vad???

2008-11-15 13:26:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Inatt var ingen bra natt. Mira vaknade 2 ggr och vägrade somna om. Efter att ha legat o pratat med sig själv i minst en halvtimme måste hon ha somnat.... ja, för det gjorde iaf jag. När hon sen vaknade 2 timmar senare o det enda som hjälpte var återigen mat satt jag som ett stort frågetecken. Hon brukar aldrig vilja ha mat så tätt! Kl var då fem. Även denna gången låg hon mellan oss o pratade hur länge som helst. Till sist tröttnade hon iaf när hon märkte att både jag o micke somnat=) Tur att jag hade en schysst make i morse som lät mej få lite sovmorgon och själv gick upp med Mira kl åtta. Jag fick sova till nio =)

Det märkliga var att Mira somnade utan nappen båda gångerna i natt. Idag har hon totalvägrat nappen o inte velat sova alls. Vi var ute o gick på förmiddagen och då somnade hon utan nappen och sov i en halvtimme. Nu är hon jätte trött men vägrar nappen och ligger bara o tjurar i sängen. Jag försöker mej på att trötta ut henne lite. Det kommer förmodligen att sluta med att jag får plocka upp henne även denna gången.

Frågan är nu: Är det tänder på gång eller har hon ont i magen? Nåt är det iaf, för just nu förstår jag mej inte alls på min lilla tjej.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

hallo!

presis så där höll min lilleman på när han fick tänder,vi gav han lite alvedon och så fick han en kall bitring.Men visst känns det hopplöst...

2008-11-15 @ 13:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback