Är det sån här jag är?

2008-09-10 12:09:40 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Fick ett tips om detta  personlighetstest . Jag kunde ju inte annat än att göra testet såklart.
Gjorde testet en gång -tänkte att sån här är väl inte jag heller.
Gjorde testet en gång till... insåg att jag inte kunde svara på annat sätt och fick liknande svar. (Ändrade nog en fråga tror jag)
Nu sitter jag här o funderar. Ja, det är nog sådan här jag är även om jag kanske skulle vilja ändra på vissa saker. Har alltid sett mej själv mer som en ledare än en person som vill tjäna andra.

Många av de yrken som testet tipsat om tilltalar mej
....men någon sjuksköterska kommer jag aldrig att bli och vi ska inte ens tala omträdgårdsmästare!!! ¨Haha. Jag som inte ens kan få en garderobsblomma att överleva inomhus!


Thereses personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa Therese:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

Just nu är jag mammaledig och hemmafru och det är ju tydligen något som passar mej perfekt. Tänk att jag äntligen hittat min plats... fast jag kommer nog att vilja ändra sysselsättning snart igen. Att stå stilla på samma ställe i flera år är inget som tilltalar mej. Det glömde testet att skriva ut.


Kommentarer
Postat av: Jenny*

Nu var det länge sen jag läste så jag kommenterar flera inlägg samtidigt:



Vad fin du blev i håret! Tänk om man hade en familjemedlem som kunde klippa.. vad mycket billigare det skulle bli!



Kul att Mira börjat gripa så bra! Det är verkligen skönt när de kan underhålla sig själva så länge med bara en leksak att hålla i.



Det skule väl vara rätt otroligt om testet lyckades ge förslag på yrken och man kunde tänka sig allihop!



Lycka till med sista förberedelserna för barnvälsignelsen!



Kram/Jenny*

2008-09-10 @ 15:26:17
Postat av: Mimmi

Jag gjorde testet,hihi.

Hoppas ni får en bra barnvälsignelse :)

2008-09-10 @ 20:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback