Soffpotatis och förkylning...

2008-09-11 18:19:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Mira diggar att se på tv. Ja, jag vet att man inte ska låta små bebisar titta på tv och tro mej jag försöker verkligen vinkla bort henne från tven...men ibland misslyckas jag som perfekt mamma.
Jag gillar ju att se på tv själv och jag vägrar sluta se på tv på kvällarna när jag sitter ensam hemma. Vad ska jag då göra? Jag får helt enkelt hålla tummarna för att det inte är så farligt om Mira råkar få en skymt av tven lite då o då.
Hur som helst så tog jag en bild på min lilla soffpotatis igår.




Mira har blivit förkyld. Hon nyser o fräser o snorar för fullt. Stackars liten. Inatt var jag uppe i 2 timmar o förökte få hennes näsa mindre täppt. Till sist somnade hon. Efter att ha legat o skrattat o jollrat för fullt. Näsfridan var ju sååå skojjig:) Jag tyckte inte att det var lika skoj som hon kl 5 på morgonen.

Ikväll kommer Micke hit! Jag längtar, jag längtar o väntar som en tok! Ska bli så kul att ses efter en vecka. Mira saknar också pappa sa hon idag.

Nu ska jag sätta mej framför tven tror jag o softa lite.
Har hittat ännu en bra inredningssida. Inreda.com hette den. Kanske ska jag surfa kring där lite mer få se om jag hittar nåt skoj.

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: Carro

Vilken söt soffpotatis du har ;-)

Gillar inredningssidorna du länkar till, fortsätt med det!

Kram

2008-09-11 @ 19:10:27
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Jenny*

Josef sa en sak.. Det kan vara ac:n i bilen som gör henne förkyld.. hon kanske får lite drag på sig där i baksätet, det är ju svårt att märka för er eftersom bilen oftast är avstängd när ni är bak hos henne.. Hoppas hon mår bättre snart iallafall!!!

2008-09-11 @ 19:23:29
Postat av: Therese

Hmm....ja kanske är det ac:n, fast jag tror inte att jag hade den på alls när jag åkte hit. Det var ju ganska kyligt o regnigt när jag åkte så jag tror att jag tom hade värme på. Hon är lite bättre idag iaf som tur är.

2008-09-12 @ 09:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback