Ensamstående under en helg...

2009-04-24 10:51:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu är kl 11 och vi har fortfarande inte fått Mira i säng. Inte bra alls.

Om några timmar åker Maken iväg och lämnar oss ensamma. Jag gillar inte att vara ensam. Nu för tiden då jag är så trött också så är det extra jobbigt. Mira är i en period då hon kräver ganska mycket och det är tufft att ta både morgon, dag, kväll och natt pass alldeles själv. Jag är sååå imponerad av alla ensamstående föräldrar där ute. Hur gör dom/ni för att klara av det?

Har jag berättat att vi var och kollade dator igår. Vi var till Media markt och lämnade tven som förövrigt kommer att kunna lagas. Fick en snygg lånetv under tiden. Inte fy skam med en lånetv som är mycket större än vår egna. Hihi.
Men dator var det jag skulle skriva om... Vi har bestämt att vi ska använda våra skattepengar (de vi får tillbaka) till att köpa en ny dator. jag är så trött på denna som är helt trasig i tangenterna (använder ett externt tangentbord till vår bärbara nu) den går inte heller att stänga av riktigt utan måste tvingas av hela tiden.... och så slår den av sig av sig själv ibland och låser sig hela tiden. ja ni hur ju hur det låter. Inte kul alls. Speciellt inte med tanke på  att vi använder den dagligen.
Så en ny dator ska det bli, men jösses vilken jungel. Kommer att bli skitsvårt att välja. Ska man lägga sig lite dyrare och få allt och lite till eller ska man lägga sig lite billigare så att den klarar kraven precis?

Nä ni det här går inte. Mira skriker i sängen och vägrar somna. Så det blir nog att ta upp henne och ge henne lite mellanmål och så testa att lägga henne igen efter det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback