Fobi...

2009-04-08 19:53:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Denna dagen har gått ut på att få i Mira någon form av föda. Vilket tyvärr inte lyckts så bra. Nu ligger lilla ängeln och sover och våra rutiner är som bortblåsta. När man är sjuk behöver man inte följa rutiner.
Jag hoppas vi får sova lite inatt iaf och att Mira blir bättre i magen. 
Det konstiga är att Mira verkligen haft aptiten kvar idag så det är vi som hela tiden fått lov att bromsa henne. Det tar emot att bara få ge henne en halv dl välling när hon egentligen är så hungrig att hon bara gråter efter mera.

Min syster berättade ett barndoms minne för mej igår. Hon var väl kanske 4-5 år och hade just kräkts. Mamma talade om för henne att hon fick sitta uppe en stund med oss storasyskon i soffan o se på film. Lillasyster jublar och blir jätte glad. Hon kommer in till oss i tvrummet och då reser jag mej upp och skriker att hon minsann inte får sitta i mitt knä för jag vill inte ha någon magsjuka. Till sist lyckas väl mamma få kontroll på situationen och lillasyster hamnar i mitt knä trots protester. Så berättar Millie att jag under tiden hon satt i mitt knä vrångt sitter med huvudet så tryckt in i  väggen jag bara kan och vägrar hålla om henne eller sitta normalt. Fy vilken hemsk syster jag var.

Det är tyvärr allmänt kännt att jag hatar magsjuka. Antar att de flesta gör det.... men jag är verkligen livrädd för det. Jag mår illa så fort jag bara hör talas om magsjuka. Att jag sitter o mår apa just nu kan ni ju gissa er till.

Nä nu ska jag gå o sätta mej framför tven. Grey´s kväll ikväll! :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Usch va tråkigt att vara sjuk :( än så länge har vi sluppit magsjuka och influensa, men man ska inte ropa hej... förra året fick vi magsjukan i maj! det var inte roligt, det var när det var som varmast. hoppas hon kryar på sig.

Du skrev att du skulle göra pysslet när din dotter blir äldre, men tänk på att även mammor kan ha skoj ;D du får ta en mammapysselkväll, det brukar jag göra.

Ha det så bra!

Åsa

2009-04-08 @ 22:58:00
URL: http://www.busandebarn.se
Postat av: Mamma Melissa

Känner igen den där trotsigheten från barndomen, jag var likadan mot systern efter mig.. hemskt, men sant. Och jag kan inte skylla på någon magsjuka.:./



Hoppas i alla fall att ni alla får den sömn som ni behöver och att Mira får behålla maten!



Tack för din kommentar också!:.))

2009-04-09 @ 03:15:55
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma

Inte kul med magsjuka! Hoppas det ordnar sej snart.



Kulturama har bra vuxenutbildningar har jag hört! :)

2009-04-09 @ 15:35:17
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej:) Jag jobbar som butikschef i en mobiltelefonsbutik men nu när jag är mammaledig så jobbar jag bara lite extra där:)



Önskar er en super härlig påsk med massor av mys! Kram Jenny

2009-04-09 @ 20:46:36
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback