Glad i hågen...

2009-04-23 21:22:58 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Om jag ändå kunde få det här med mobil och dator att samarbeta! Blir så arg att jag inetekan lägga in bilder längre. Nu kan jag ju inte visa er vilken fantastisk dag jag och Mira har haft. Började ju som sagt med en morgon promenad... senare på eftermiddagen var jag och Marlene upp på höjderna ovanför vättern och fikade medans barnen sov i sina vagnar. (En stund sov de iaf) Det var sååå härligt. Solen sken och det var varmt. Kaffet och bullen smakade underbart. Bättre kan det inte bli.

Imorgon åker maken till sthlm och lämnar oss ensamma här hemma. Lit esorgligt minsann. Men jag hoppas på det utlovade vackra vädret och att vi kan vara ute på långa turer jag och Mira. Kanske hittar vi någon promenad/fika sugen vän som kan joina oss. Annars får jag väl sitta här och ha tråkigt hela helgen;)

En bild från idag. Tagen av Marlene. Tyckte den var så otroligt vacker och visar exakt hur fint det är på våren.




Barnen diskuterar livets gåtor.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilka jätte fina vårbilder! Ser hur mysigt ut som helst :) Är så nyfiken på bilderna som du var o tog! Åh va roligt med sånt, har bestämt mig nu för att de ska va mitt "pris" när jag når mitt viktmål :) Hoppas ni har en härlig dag i solen!



Många kramar Jenny

2009-04-24 @ 15:16:46
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback