Jobb och mysigheter...

2009-04-17 20:29:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har varit en sån där dag som gjort mej helt slut i båda kropp och själ.
Började dagen med en 2 timmars lång promenad. Med en kropp som redan hade ont och var trött var väl inte det det bästa jag kunde  göra... men gjort är gjort. Efter promenaden gick vi hem igen och lagade mat, städade och Mira sov en sväng. I eftermiddag har jag dansat, dansat och dansat. Måste tyvärr meddela att flera av stegen inte sitter. Känns lite pissigt just nu. Hade hoppats att jag skulle kunna det som ett rinnande vatten vid det här laget. Tyvärr är jag så trött nu att jag inte vet om jag orkar träna mera ikväll heller. Tur att jag inte står längst fram mer än 2 korta stunder imorgon.

Mira har vart på sitt allra soligaste och gladaste humör idag. Hon är verkligen så härlig vår lilla tjej. Hon förgyller min tillvaro big time!  
Hon har lärt sig en ny lite skojjig sak. Varje gång vi säger gosigos så lägger hon ner huvudet på golvet/våra fötter/matttan/sängen o så gosar hon ner sig. Ser så roligt ut.


Gosigos



Fråga mej inte vart hon fått sin vighet ifrån:)


Pratade med jobbet idag. Jag har nu fått två veckor i sommar då jag ska jobba heltid (!!!). Ska hoppa in o semestervikariera lite. Hjälp mej, hur ska det gå??? Fick lite ångest sekunderna efter att jag sagt ja. Men det ska nog gå bra.... hoppas jag. Bara att le och göra sitt bästa. Man kan ju inte ha tappat allt på bara ett år? Eller? 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback