Magsjuka IGEN!!???!

2009-04-22 10:08:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag blev det ett mindre trevligt uppvakanande. Mira vaknade kl sex (Det börjar för övrigt bli en vana nu så nu törs jag nog säga att hon äntligen sover HELA nätter! Jippi!) och ville då ha sin flaska. När hon druckit upp flaskan hör jag hur hon genast spyr upp allt igen. Jag rusar in och upptäcker att hela sängen är blöt och även Mira. Jag tar upp flickstackarn och då spyr hon en gång till över båda oss två och ner på golvet.

Vid det laget var Mir alldeles för pigg för att somna om så vi fick vackert gå upp. Jag är nu livrädd att hon fått en till släng av magsjukan. Tack och lov fick hon behålla gröten någon timme senare iaf. Nu är det bara att hopaps att det går bra med maten hela dagen. Kanske var det "bara" hostan som gjorde att hon spydde imorse. Även om hon inte hostade så värst mycket heller.

Men än tog inte de tråkiga nyheterna slut. När jag kom upp slog jag på tven för att se om det gick något sevärt. Då fungerar inte bilden på tven. Aningen har tven gått sönder eller så är det någon sladd som är glapp eller så. Med tanke på att vår tv bara är drygt ett år så borde den verkligen inte lägga av redan. Jag letade efter kvittot till tven tidigare imorse och hitatde det inte i pärmen där det borde ligga. Nu fattas det ju bara att den är sönder och att vi inte har något kvitto kvar. I så fall blir jag riktigt ledsen.

Efter alal tråkiga nyheter så tog jag iaf en lååång promenad. 2 timmar senare så är vi nu hemma. Mira sitter på golvet en stund och leker medans jag passar på att sitta här några minuter. Ska snart sätta mej och läsa några böcker för henne. Böcker har nämligen blivit Miras nya favorit syysselsättning. Iaf att bläddra i dom och leka tittut med djuren på sidorna.:)

Hoppas ni får en bättre start på dagen än vad vi fick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback