Som en virvelvind...

2009-04-20 16:49:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag skötte sig Mira riktigt bra på öppna förskolan. Jag behövde inte skämmas för henne nästan nåt. Förrutom när hon bajsade så att det stank i hela rummet. Självklart var det jag som uppfattade stanken sist av alla och fick vacker lomma ut med min kära dotter med svansen mellan benen.
Hur kom det nu sig att jag uppfattade stanken sist? Jo det ska jag fröklara för er. Jag har ritat en bild för att lättare förklara för er. De stora runda med M i mitten är alla mammor. Den stora med ett P är alltså en pappa. För vi har faktiskt EN pappa iaf som vågar sig till öppna förskolan. De små runda är alla bebisar som veckert sitter brevid sina mammor och leker med sina leksaker. Den röda i mitten är Mira och de röda strecken är hennes framfart i rummet. För lite så känns det. Alla barnen sitter stilla och leker så fint medans Mira är både högt och lågt och överallt... Förutom där jag är. Kanske överdriver jag lite och visst finns det några fler barn som också rör på sig... men någon lugn stund det får jag minsann inte när vi är ute på sådana här saker.



Just nu har jag en liten konstpaus i min så kallade "ut med vintern" städning. Ska strax kila upp på vinden igen med de sista mössorna o halsdukarna. Passade på att städa lite i Miras garderob också. Nu ligger alla hennes bebiskläder i en kartong så att de lätt går att hitta sen också. Alltså sen när man får en liten till som också vill ha lite kläder på kroppen.

Dax att kila. Råkade se på klockan och insåg att här har jag inte tid att sitta längre.

Kommentarer
Postat av: mormor

Du menar väl inte att barnen måste vara stilla, va du glad att hon rör sej. Sitt stilla du och låt henne gå och komma till dej när hon vill, annars får du springa flera år framöver. Kram

2009-04-20 @ 19:23:27
Postat av: Mimmi

Haha ja det där känner jag igen med, min lilleman sitter inte still en sekund och ska jag vara ärlig Therese så ska vi vara väldigt glada att vi har sånna livliga barn,det skulle ju vara tråkigt om alla satt rätt uppåned och bara stirrade rätt fram :D

Ha en fin kväll!! Kram

2009-04-20 @ 20:18:29
Postat av: Carro

Haha va roligt!!



Å du, jag vet inte vad ni går på för Öppen förskola med så lugna barn ;-) På vår kan jag säga att dom flesta ungarna är överallt hela tiden, så där hade ni nog känt er hemma.. Fniss!

Kram

2009-04-22 @ 09:25:40
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback