Söndag morgon...

2009-04-26 07:28:22 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Efter sex timmars sömn, två uppvaknande ch två flaskor välling sitter jag n här igen. Mira valde att gå upp strax efter kl sex idag. Vilket inte var så uppskattat av hennes mor efter en jobbig natt. Nu längtar jag tills maken kommer hem och kan avlösa mej lite. Jag skulle verkligen behöva sova en timme middag i dag. Vi får väl se om Mira är snäll och sover lite extra länge i eftermiddag.

Tur att solen skiner även idag. Det blir nog till att tillbringa den större delen av dagen i parken här utanför tror jag. Kanske lite picnic i gräset.

Nu ska jag gå och fixa frukost.
Hoppas ni får en fantastisk söndag!


Kommentarer
Postat av: A

Vilken fin blogg du har!



Ha en härlig söndag - hoppas du får sova en stund sen. : )

2009-04-26 @ 10:15:14
URL: http://lyckligfruochmamma.blogspot.com
Postat av: mamma

Grattis på namnsdagen Therese! Nu har vi packat korgen för att¨åka till Skramsen och njuta en stund. Vi hörs sen. Kram

2009-04-26 @ 10:27:53
URL: http://milliegirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

OJ,har du Namnsdag idag ??! Jag har noll koll som vanligt,haha ! Men ett stort grattis i allafall, hoppas ni har en mysig dag i solen,här är det lite mulet idag och inte alls lika varmt som igår men jag hoppas de vänder tills i morgon när jag är ledig !=) Vi seees snaaart !! Jiho !! =) Lääääängtar som bara den ska du veta ! Ha en kanon dag så kanske vi hörs på MSN lite senare !=) Kraaamar till er båda !=)

2009-04-26 @ 11:05:43
Postat av: Jenny

Oj,har du namnsdag idag ??! Jag har noll koll som vanligt,haha !=) Ett stort grattis då vännen ! Hoppas ni får en underbar dag i solen, här är det tyvärr lite molnigt och inte alls lika varmt som igår men förhoppninsvis så tittar kanske solen fram i morgon lagom till min lediga dag,hihi !=) Ååå,vi ses snart oxå, såååå kul det ska bli ! Har verkligen längtar efter dej och Mira,ska bli kul och se hur stor hon har blivit nu !=) Vi kanske hörs lite senare på MSN oxå,får hoppas det !=) Bamse Kramar till er båda ! =)

2009-04-26 @ 11:09:03
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback