Underbara sverige...

2009-04-25 22:28:44 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Jag och Mira har haft en helt fantastisk dag idag. Vi började med att möta upp Malin på torget. Jag skulle handla strumpor hade jag bestämt men det slutade med att jag köpte en klänning för 75 kr istället. Känns lite pinsamt att erkänna att jag handlade kläder på torget... men så är läget..... O den var skitsnygg!:)

Efter torget satte vi oss på en parkbänk och pratade/solade i en timme. Satt och tittade på alla som gick förbi o hade det bra. När det sen blev lunchtider var det bara att packa ner Mira i vagnen igen och bege sig hemåt.
På eftermiddagen tog vi oss sen ut igen och kände på gräset lite. Mira tyckte att det var lite läskigt och efter en stund började hon gåta och ville sitta i vagnen igen. Imorgon kanske vi ska testa sandlådan också. Måste vara en upplevelse att för första gången få känna på gräs och sand. Synd att man inte minns hur det var.
Jag tog massor av härliga kort som jag givetvis har på mobilen.... o ni vet ju att jag inte kan lägga in bilder från den till datorn. Det blir ett riktigt bildmaraton den dagen jag får det att fungera.

Vad har ni haft för er i solen???


Prata i telefon vill Mira göra hela tiden. Får hon inte prata när jag pratar så blir hon jätte arg.


Tränar att gå.


Nappen är fortfarade kul att leka med.


Jätte kramig och gosig har hon blivit också. Mamma njuter för fullt.
Finns ju inget härligare än att få en kram av en liten.
Det är kärlek det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback