Kaos och åter kaos...

2009-04-24 21:14:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag kan inte riktigt bestämma mej om jag vill sitta vid datorn eller tven. Jobbiga problem jag har va. Hahha. Det jag mest av allt vill ha just nu är en dill och gräslök chipspåse framför mej. Det vore mycket mumsigt.
Min kvällsmat i kväll blev stekt ägg med bacon. Snacka om singelmat. Men jag orkade inte göra nåt avancerat och smörgås bör jag inte äta... så då blev det ägg och bacon. Det var gott. Lite som chips fast med kött smak:)

Idag har det varit kaos i familjen Nordquist. Maken skulle ju åka  iväg så det var fullt upp med packning och förberedelser. Det enda trevliga idag var att vi tog oss ut på en familje lunch. Var så mysigt att äta på waynes coffee och kika på alla glada människor som satt på uteserveringen. Alla blir så glada när solen skiner och det är t-shirt värme.
Sen vi kom hem har Mira varit jätte kinkig. Hon har ätit en gång i timmen och skulle säkert kunnat fått i sig två flaskor vid sängdags om inte jag sagt stopp. Verkligen en tillväxt dag. Sova har hon inte velat göra alls. Till sist fick jag henne i säng på eftermiddagen, men då alldeles för sent...så hon ville givetvis inte sova kl åtta. Efter mycket om och men så somnade hon iaf och nu snarkar det så mysigt från rummet.

Mitt i allt gråt och all hunger så gick propparna till micron/tven/vattenkokaren m.m. Tog en evighet innan jag fått ordning på allt och då var Mira JÄTTE hungrig. Ja ni får försöka tänka er hur det var. Jag antar att ingen vill läsa mina klagomål längre.

Jag ska väl gå och sätta mej framför tven kanske... eller så blir jag kvar här....vi får se. :) Bjuder er på några bilder från idag iaf.

Leka med boll är kul.


Tuffa byxor va! Det ska ju synas att man är från landet. (Köpta på lindex rean)


Så här har det sett ut mest hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mysigt med utelunch hela familjen, jobbigt att lillan var ledsen och grinig. Hoppas alla vaknar upp glada och pigga i morgon och att ni får en mysig helg! Kram Jenny

2009-04-25 @ 00:38:09
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mattias kommentar: "Vad arg hon såg ut.. "



Hehe, lite kanske :P

2009-04-27 @ 21:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback