Back in town

2009-08-10 19:51:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu är vi äntligen hemma igen. Efter lite pasta med kycklingsås i magen så känner jag mej nu mätt och glad.
Trött är jag så klart efter en dag i bilen... men snart får man gå och lägga sig.

Maken sitter i soffan och slötittar på komediserier. Mira springer omkring och återupplever alla sina glömda leksaker. Just nu sitter hon nedanför mej och kikar i en bok.
Det verkar som att hon är glad över att vara hemma igen för hon har vart nöjd och glad sedan vi kom innanför dörren. Tom nu är hon glad även om klockan börjar närma sig läggdags. Skulle jag däremot visa henne flaskan så skulle hon nog komma på hur trött hon är...kan vi ju hoppas iaf.

Jag har gått igenom posten och skrivit en lång lista på saker jag måste göra imorgon. Massa grejjer som hamnat på hög nu de här tre veckorna. Men nu är det dax att ta tag i det de här 2 veckorna vi är hemma. Tur att vi har några vardagar framöver oss nu innan det blir helg och bröllop.

Tre jobb pass har jag denna veckan också. Fyra pass totalt kvar på jobbet nu innan jag blir mammaledig på heltid igen. Lite overkligt att tänka att jag ska vara hemma i minst ett och ett halvt år till. Jag kommer hinna glömma hur det är att jobba.

Nu ska jag krypa upp i soffan brevid maken och se på dålig tv, sen blir det tidigt läggdags tror jag.

Kommentarer
Postat av: Therese Lundberg

Hej!!! Jag hoppas allt är bra med dej och din familj. Jag och Per har varit i USA i fyra veckor (helt fantastiskt) och har då inte följt din blogg. Men har kollat lite nu och upptäckte att barn nummer två är på gång... Va kul!! Grattis!!! Kramar

2009-08-10 @ 20:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback