Blandad kompott

2009-08-17 12:34:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(6) «


Nu har lugna timmen startat igen. Jag börjar uppskatta det mer och mer att få en liten lugn stund så här mitt på dagen när Mira sover.
Jag läste tyvärr ut boken igår så nu har jag ingenting att läsa heller. Rekommenderar verkligen boken, den var jätte bra. Speciellt om du som jag gillar chick lit och ytlig humor. Den här boken gillade jag extra mycket just för att hon lyckas få in en allvarlig underton igenom boken också.

Idag damp en annan favvorit av samma författare ner i brevlådan. Dock var det en film denna gången. "En shopaholics bekännelser" heter den. Kanske den jag ska sätta mej och se på nu??:) Roligt att den äntligen kommit ut på köpfilm.



Idag börjar jag jobba klockan tre och jobbar till stängning klockan åtta. Sista passet för den här gången... sen går jag hem på mammaledighet igen.
Ska bli skönt med tanke på sammandragningarna som jag ändå känner av dagligen nu för tiden. Dock kommer dom mest när jag anstränger mej eller när jag sätter mej ner i soffan på kvällen efter en fullspäckad dag.

Idag går alla mina annonser ut på tradera. Jag har suttit och slagit in paketen nu på förmiddagen. Det blir lite jobb med att sälja kläder ändå. Fotas, läggas in, packas, mailas, vägas, postas. Men det är roligt när pengarna kommer in på kontot och man vet att man får glädja någon annan med Miras fina kläder.


Kommentarer
Postat av: Annah

själv läser vi nu "ur vulkanens mun" i bokcirkeln och den kan jag än så länge rekommendera. känns som jag bara slukat den.. bra bok!

2009-08-17 @ 12:47:18
URL: http://elsklingen.se
Postat av: marlene

hej gumman!!

när kommer ni o hälsar på??

kram

2009-08-17 @ 13:52:57
URL: http://johnlittle.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack! Ja, letat har vi absolut gjort eftersom vi behöver ett större hus så snart som möjligt. Tyvärr är inflyttningsdatumet satt till februari 2010, så det var ju himla lägligt! Njae, inte direkt med tanke på att bebis är beräknad till 29/1... men men... det får lösa sig på nåt sätt...

2009-08-17 @ 14:28:20
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag såg den filmen härom kvällen och den var jätte bra !=) Jag trodde föresten redan att du hade sett den, men det kanske du inte hade gjort då ?? Aja, hur som haver.. Såå skönt för dej att du jobbar sista passet idag, du har varit såååå duktig och stark som har fixat dina pass trots de onda och jobbiga som du har haft nu den senaste tiden ! Efter kl 8 så kan du äntligen slappna av ordentligt !!! =) Kram på dej !

2009-08-17 @ 14:58:07
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Den filmen såg jag igår ;) Jättebra!



Har också en massa sammandragningar, kanske blir så för att de e andra barnet eller något för så var de inte första gången iaf - inte försen efter vecka 25 iaf.

2009-08-17 @ 22:41:46
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Theodora

Jag tänkte hyra den filmen nu då jag längtat efter att den skall komma!



Kram!

2009-08-17 @ 23:27:03
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback