Bröllopsångest och klänningsbekymmer

2009-08-14 12:37:43 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu strax är det dax för jobb igen. Näst sista passet innan jag går hem på ledighet igen. Känner mej lite hemsk som tycker att det ska bli så skönt att sommarvicket är över.

Idag när jag skulle klä på mej insåg jag att jag har nada kläder att sätta på mej nu när magen blivit större. Mina vanliga kläder är för små och de mammakläder jag hade sist är för varma och för stora just nu. Tyvärr känns de ju lite sent att köpa sommar mammakläder nu. Helt onödigt. Frågan är väl bara vad jag ska sätta på mej när vi åker utomlands???

På tal om kläder så provade jag klänningen som ja ska ha imorgon när vi ska på bröllop. Jag ser för hemsk ut i den! Jag köpte klänningen i början på sommaren och då tyckte jag att den var jätte fin plus att den var perfekt att låta magen växa i. Nu ser jag ut som ett tält i den plus att jag inet tycker att den är lika fin längre. Jag har inget emot att visa magen, men jag har ingen lust att se tjock ut.... vilket jag gör i klänningen. Nu är det ju så att den här klännignen kostade x antal hundralappar och jag har verkligen inte råda att köpa någon ny. Plus att bröllopet är imorgon så jag HINNER INTE köpa en ny. Vad ska jag göra? Hjälp mej! Big time ångest!

Kommentarer
Postat av: Annah

synd att jag slängde bort mina. hade några fina sommarklänningar som du kunde fått köpa billigt.

2009-08-14 @ 16:10:48
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Jessica

Testa att knyta ett band eller liknande ovanför magen för att markera och slippa tältkänslan?



Gjorde förövrigt samma misstag, köpte en klänning att ha på bröllop som blev tält... men hade lite mer tid att fixa ny!

2009-08-14 @ 17:24:50
URL: http://invitedtojessica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback