Det var ju såhär det skulle va...

2009-08-02 18:32:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Tittar bara in en snabbis för att säga hej. Vi har haft en helt fantastisk dag i solen. Jag har suttit och läst medans Mira badat hela dagen lång. Hon har endast tagit små korta pauser för att sova eller äta.

Det var ju såhär jag hade planerat sommaren. Att Mira skulle få springa omkring utan kläder här på gården och bada när hon ville....att jag skulle sitta i solstolen och läsa bra böcker och maken hitta på en massa aktiviteter hela dagarna långa. Aktiviteter som någon familjemedlem självklart tvingas vara med på. Idag har han tex fått med sig min pappa på att bygga en tennisbana här på gården. Där har dom stått halva dagen och slagit bollar. En lek som kan se så oseriös ut men för blotat ögat som egentligen är ett spel på  liv eller död.... Må bäste man vinna.

Nu är jag påväg till min vän Emmelie för att ha en filmkväll. Makarna har begett sig ut på annat så vi passar på att ha en filkväll som på den gamla goda tiden. Jag och Emmelie var nämligen sambos i nåt år inann vi båda gifte oss. Då var det många filmkvällar och sena nätter med killsnack och diverse livsproblemlösningar.

Jag uppdaterar mer senare, men några mysiga bilder från dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback