The day...

2009-08-24 09:11:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag är dagen då jag måste säga hejdå till min lilla Sessa. Kommer att sakna henne nåt otroligt! Sitter här och gruvar mej för att timmen ska komma då jag måste ge henne sista pussen. Får se till att sätta mej långt bak i bussen där ingen annan sitter så att jag kan böla för mej själv utan att någon ser.

Jag vet att det är självvalt och jag vet att vi kommer att få det bra i veckan som kommer. Men... jag kan inte låta bli att tycka att livet är lite jobbigt just nu.

Min goding struttar omkring här hemma och ser så där otroligt gosig ut. Jag vill bara pussa och krama på henne hela tiden. Varje gång jag plockar upp henne kastar hon sig ur mitt grepp och rusar in till alla dagbarnen som mamma har här hemma. Mira har fått sex nya kompisar och jag vet att hon kommer att ha det så bra här hemma. Hon kommer att bli bortskämd med bus från morfar, borskämd med god mat och kramar från mormor och bortskämd med gräsmatta, gunga och sandlåda varje dag. Hon kommer även att bli bortskämd med uppmärksamhet och lekar från dagbarnen. Jag vet att hon inte kommer att sakna mej nämnvärt. Men ändå gör det lite ont i mammahjärtat att lämna henne själv här hemma.

När hon sitter där inne och leker på golvet i lekrummet inser jag också vilken stor tjej jag fått. Hon kan leka nu. Skratta och busa med de andra barnen. Lägga dockan i vagnen och gå en sväng. Läsa boken och säga vovvov. Bygga med duplo och köra brum brum med bilen.
Tänk va stor hon kommer att vara när jag kommer hem om en vecka!

Mitt enda krav till mamma är att hon under inga omständigheter får lära Mira att säga mormor innan hon säger mamma och pappa obehindrat. :)


Kärlek!
Vi två för ungefär ett år sedan.

Kommentarer
Postat av: Toni - 330 dagar Pappaledighet

Kan nog vara en nyttig erfarenhet att vara borta från sina barn även om det känns tungt :D

2009-08-24 @ 11:01:30
URL: http://toni.bloggme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback