Anpassning...

2009-12-21 07:37:37 Huset & Inredning
» Kommentarer(3) «


Andra natten i huset har just passerat.
Första natten var för Mira ganska jobbig. Hon hade väldigt svårt att somna och vi fick ta upp henne flera gånger under kvällen innan hon till sist kom till ro. När hon väl somnat sov hon ganska oroligt och vaknade och ropade på oss under natten. Lyckligtvis somnade hon om ganska snabbt och vi behövde aldrig ta upp henne eller ge någon flaska.

Igår kväll var samma sak. Väldigt svårt att komma till ro, men när hon väl somnat så sov hon bra. Denna natten har jag inte hört henne alls och hon vaknade med ett leende klockan halv sju.

Jag hoppas att hon kommer att anpassa sig till det nya huset snabbt och att hon känner sig hemma innan bebisen kommer. Blir mycket nytt nu framöver för vår lilla tjej.


 
Igår kläddes julgranen och nu står den så fint i vardagsrummet och skiner upp vår tillvaro. Vi var jätte duktiga igår kväll trots tröttheten och fick bort massor av kartonger och skräp. Nu ser man golven utan problem och det är bara det sista pyntet som ska fram.
Någon enstaka kartong finns också att plocka upp, men något ska jag ju ha att göra idag också.

Om jag ska nämna nåt om hur jag mår efter den här helgen så kan jag ju säga att det gått över förväntan. Mycket sammandragningar har jag och ont har jag haft från och till. Det är jobbigt att stå och gå en hel dag utan paus. Det som märks mest just nu är nog ändå den ökade foglossningen. Ajajaaj vad ont jag fått i höfter och ben. Nu är vi iaf inne i huset så nu kan jag börja slappna av och ta det lite lugnare.

Hoppas du får en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Tova

Usch, minns hur störd man blev i början i lägenheten - skräp och bråte överallt, och man kunde knappt fatta att det skulle kunna kännas som ett normalt hem.

men nu gör det ju det, och vi är jättenöjda både med själva lägenheten och renoveringen :)

kramar

2009-12-21 @ 09:29:41
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Anonym

Va härligt att det har gått så snabbt att packa upp och komma i ordning! Ni måste verkligen ha jobbat på bra :-)



Förstår att Mira måste ha varit orolig, hoppas att det snabbt går över.

Kram på er!

2009-12-21 @ 18:17:47
Postat av: Carro

Hmm det var jag som skrev den senaste kommentaren :-)

2009-12-21 @ 19:17:18
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback