Är det slut?

2009-12-09 19:43:57 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Är det inget Greys anatomy ikväll? Jag som hade sett fram emot mitt favvo program. Nu får jag väl gå och lägga mej istället.

Vi mår inte sämre här hemma och jag vet inte om det var ett falsktalarm tidigare idag eller om det fortfarande ligger någon magsjuka på lur redo att snart hoppa upp.
Jag är otroligt trött iaf och borde försöka få i mej lite kvällmat och sedan hoppa i säng.

Hade planerat att skriva massa skoj, men nu tappade jag orken helt.
Ja får helt enkelt skjuta upp det och hoppas på en bättre bloggdag imorgon.

Sovgott kära ni.

Kommentarer
Postat av: Theodora

Hoppas att ni inte blir sjuka nu i samband med jul och flytt och allt.



Tack för din förlossningsberättelse, som du säger lät det väldigt tufft. Jag kan ärligt säga att jag förträngt allt ont och jobbigt och minns det knappt. Innan jag blev gravid igen så hade jag verkligen en längtan av att få föda barn igen för att jag kunde se tillbaka och bara se allt fint, men nu när jag är här så är man ju något mer nervös för den dagen. Jag tvekar inte en sekund på att det kommer vara en fin dag, men allt det där som man förträngt på något vis kanske kommer som en chock?



Profylaxen har gett mig jättemycket den här graviditeten. Jag har på något vis kommit till insikt VAD det är som gör ont, VARFÖR det gör ont och på något vis accepterat det på ett sätt som jag tidigare inte gjorde. Innan kunde jag känna "Ajajaj, förbannade sammandragningar!Jag orkar inte mer!" medans jag nu känner "kroppen övar upp sig,ju mer den övar, ju starkare blir den, och det behövs inför det som komma skall!". Måste dock lära mig att slappna av när jag har ont, en teknik jag just nu över huvudtaget inte behärskar.



kram på er i vintermörkret!

2009-12-09 @ 21:46:39
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback