Det är väl som det är...

2009-12-30 15:26:36 Graviditeterna
» Kommentarer(3) «


Nu har det gått ett dygn sen jag fick hinnsvepningen. Än så länge mår jag precis som jag gjorde igår eftermiddag. Varken bättre eller sämre. Det tar på psyket att gå o hoppas. Om förvärkarna ändå kunde försvinna helt så att jag slapp gå o ha ont. Då lovar jag att jag inte skulle klaga förrän bebisen vill komma ut.

Har fått ondare av foglossningen idag också. Gissar att det kan vara så att bebisen sjunkit längre ner, jag liksom riktigt känner hur den borrar ner sig ibland när jag är uppe och går. Har ont i höfterna och så går det som strålar ner i ljumskar och höfter när jag rör på mej eller byter ställning när jag sitter eller ligger. Kanske är det bebis som gör att någon nerv kommer i kläm när jag flyttar mej på olika sätt.

Imorgon har vi ingen barnvakt till Mira så jag hoppas innerligt att bebisen talar om för oss redan ikväll om den vill ut eller att den väntar till januari då barnvakterna kommit hem igen. Lite nervöst är det allt. Jag kommer säkert och sitta o nojja om det mesta imorgon bara just för att det inte får hända nåt just då.

Tror att jag ska ta en liten fönstershopping tur runt här på internet. Det blev lite för mycket tankar och depp helt plötsligt så jag behöver nåt som ändrar mitt fokus lite. Jag har även lovat Mira att hon ska få gå ut och åka pulka i eftermiddag, så det ska jag också ta tag i nu innan solen går ner. Vi var nämligen ut tidigare idag och hon blev helt hysterisk när det visade sig att vi skulle åka bil och inte pulka.



Kommentarer
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Åh så spännande att se om den kommer snart :) 2009 eller 2010? :) Lycka till!



Ett gott nytt år önskar jag er i förskott, Kram Elin!

2009-12-30 @ 17:28:48
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Annah

Jag fick hinnsvepning när jag väntade Milton. Tror det tog fyra dagar efter det.

2009-12-30 @ 22:44:32
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Charlotte - Gravid

usch vad jobbigt o behöva gå och ha ont, bebisen får helt enkelt se till och komma ut nu så du slipper ha så ont!

Kram

2009-12-31 @ 01:34:54
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback