En andra julafton

2009-12-26 23:46:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag har vi firat jul med Makens familj. Vi har ätit gott , spelat spel och bara myst. Mira har varit på toppen humör och somnade sött så fort vi lade ner henne på kudden. Min duktiga lilla tjej. Jag är en väldigt stolt mamma och får aldrig nog av att sitta och titta på henne. Spelar ingen roll vad hon gör, jag kan bara sitta och beundra henne iaf.

Just nu sitter hela gänget och ser på film. Själv är jag så konstigt trött idag. Helt utpumpad på energi. Jag sitter nu i sängen och ska snart släcka lampan. Mina förvärkar fortsätter och har blivit värre nu under kvällen. Men... jag tror ändå inte att det är något på gång ännu. Jag är nog en av de som får gå med onda förvärkar i flera veckor innan det kör igång på riktigt... om det nu kör igång av sig självt. Sist blev jag ju igångsatt till sist. Jag tror att livmodern kan få för mycket träning också så att den inte orkar när det väl gäller... det är en av mina största rädslor inför förlossningen.


Imorgon hoppas jag på en bra dag när det gäller magen. Antingen att sammandragningarna och molvärken lägger av eller att det blir värre och att bebis talar om att den vill ut.

Kommentarer
Postat av: Matilda - 90a & Snart 2barns mamma!

jo jag känner igen det där, inge kul alls när man börjar tro att det kanske är på g och då slutar allt istället. Jag har ställt in mig helt på att gå över tiden, så jag har bokat upp mig to.m 24 januari ungefär haha.

2009-12-27 @ 09:56:53
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Matilda - 90a & Snart 2barns mamma!

ska ut och shoppa idag, har lite saker som "måste" handlas och sen om man hittar något annat kul så är det ju bara en bonus =)

lägger upp det på bloggen sen iaf om jag hittar något.

tråkigt att du inte hittade det du ville ha :(

2009-12-27 @ 09:58:01
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback