Hemma igen från shoppingen

2009-12-03 18:14:07 Shopping
» Kommentarer(1) «


Nu är jag hemma...äntligen. Vi har haft en jätte mysig dag med massa shopping. Hittade en hel del fynd som jag är väldigt nöjd med. Köpte lampor till nästan alla rum i nya huset och några tavlor och annat smått. Till Mira blev det julklappar och regnställ. Bebisen blev tyvärr utan då det var jätte dåligt på bebisklädersfronten. (Lägger ev in några bilder på grejjerna imorgon)

Nu längtar jag bara tills vi får nycklarna till huset om en vecka så att jag kan börja plocka upp allt fint och dekorera lite. Vill så gärna ha det lite julmysigt här hemma. Men det känns så otroligt onödigt då vi ändå lever i ett kaos av kartonger och skräp just nu. 

Alla julklappar är klara nu också... fy va skönt! Bara en grej kvar att fixa här i stan, men det kommer jag ju lätt att hinna.

Nu är jag sjukt trött och både mage, rygg och ben värker. Vi ska snart till att laga lite mat att äta så fort mira lagt sig. Sen ska vi sätta oss i soffan och se på "Änglar och Demoner", hoppas den är riktigt bra, annars kommer jag garanterat att somna efter 10 min.




Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh guu va kul med shopping, nu är det verkligen inte långt kvar tills flytt, gu så fort allt gått!



Hoppas filmen är bra gumman!



Kram!

2009-12-03 @ 20:58:01
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback