Kommer drömma om garderober inatt...

2009-12-06 18:16:49 Shopping
» Kommentarer(1) «


Det blev ingen packning idag däremot har vi sprungit omkring i affärer och fortsatt letandet efter den perfekta garderoben till vårt sovrum. Måste ju ha någonstans att stoppa alla påsarna med kläder nästa vecka.

Huvaligen vilka priser det är på garderober! Man tycker att en sån simpel sak borde vara billigt... men inte då. Tusenlapparna bara kastas hit och dit.

Mira har snällt hängt med från butik till butik. Det var ett tag inne på Jysk som hon tröttnade totalt. Men det gjorde även jag när vi gick in i den sextonde minuten i samma kö. Suck.

Jag råkade somna klockan tre och vaknade med ett ryck tio i fyra och insåg att Mira fortfarande sov. Kommer att betyda att hon INTE kommer att vilja lägga sig klockan sju ikväll. Känns lite sådär med tanke på hennes humör... och mitt humör.... som inte det heller det är så värst bra. Jag hatar att sova sen eftermiddag och vakna stressad med känslan att det är hundras saker jag borde ha gjort istället för att sova.

Söndag idag... ännu en vecka har alltså gott. Andra advent och inte en enda adventsljusstake i närheten. Sorgligt.


Kommentarer
Postat av: sandra

Ja det är dyrt, tycker nästan all inredning är dyrt.. Blir alltid mycket mer än vad man tänkt.. Jag ska ev få snitt pga av att jag har en hjärtformad livmoder som upptäcktes i samband med att jag fick snitt med Alvin för att han låg i säte! Det gör att barnet gärna lägger sig i säte och det är en slags vägg som hindrar det från att vända sig rätt.. SKa på möte på tisdag! Spännande..

2009-12-06 @ 19:33:19
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback