Lugnt i stugan

2009-12-28 12:43:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Nu sitter jag här med en kopp te och några knäck. Diskmaskinen är på, tvättmaskinen är på och lilltösen sover. Sova ska jag också göra snart.

Vi har varit och slängt skräp nu på förmiddagen, jösses va mycket det var! Men nu är det gjort iaf och ännu en sak kan strykas från "listan".

I kväll ska jag försöka få ännu några saker på den berömda listan gjorda. Gäller ju att kämpa på nu, man vet ju aldrig när den lilla busen i magen behagar komma.

Min tur på Gina Tricot resulterade i 3 st toppar. Lite svårt dock att veta hur de kommer att se ut på sedan när inte magen finns där längre... men har man bara betalat halva priset för dom så är det kanske värt det även om de inte sitter hundra.

Dax att hoppa i säng innan det är dax att ta hand om nästa hög med tvätt.

Kommentarer
Postat av: Nina

vilken super söt header du har :D

2009-12-28 @ 13:16:00
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Patricia

Jag va på Gina igår.. kom hem med endast en kofta från rean sen köpte jag ett linne som inte va på rea! Man blir så irriterad av att prova kläder när man är höggravid! Känner mig som en tjock val!!! Usch!

2009-12-28 @ 15:39:35
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Theodora

Det låter som du fått gjort mycket -Den känslan är underbar när listan bir kortare.



Dagen då Leia föddes så vaknade jag vid fem på morgonen av sammandragningar, något som jag aldrig hade känt förut. De varde i knappt 50 sekunder och kom tillbaka efter 5 minuter och så höll det på. Jag tänkte att "bäst ja vilar för idag är det dags" men gick istället och städade köket, packade ner lite småsaker i BB-väskan och lackade naglarna.



Den här gången har jag haft förverkar, men inget som jag tagit som tecken på förlossning alls. Jag är mest trött och utmattad hela tiden. Känns oroande om lillan i magen skulle komma ut nu för jag är så himla trött redan när jag vaknar på morgonen. Hoppas hon stannar inne lite till.Har däremot hört om kvinnor som får massor av energi dagarna innan det är dags så hoppas jag får det.



Tråkigt att höra att du är deppig. Jag har depp-dagar som kommer och går, antar att det är hormoner. Vissa dagar är jag lyckligast på jorden och andra dagar upplever jag att allt bara är fel.



Har du kännt tecken på att förlossningen är nära eller upplever du alla förverkar som bara träning?

2009-12-28 @ 17:48:13
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback