Måndagen den 14 dec

2009-12-14 12:37:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Jag trodde inte att jag hade så många planer för dagen men så helt plötsligt hade jag en låååång lista med saker som måste göras.
Vill så gärna gå och lägga mej och sova en timme nu när Mira sover, men det hinns inte med i dag tyvärr.

Härnäst på listan står det
- Packning
- Strykning av tvätt

Det är de två saker jag ska hinna med innan Mira vaknar är det tänkt.



När Mira sedan vaknat tror jag att vi ska ta en sväng till huset med lite grejjer och ev hinna plocka upp några kartonger när vi väl är där. Just nu är hela vardagsrummet fullt med kartonger från igår och det gäller att placera ut dem på bra ställen tills nästa helg då möblerna kommer.

Ikväll händer en rolig grej. Då ska jag mysa med min dansgrupp och ha lite julavslutning. Jag har tyvärr bara varit med på två dansträningar denna säsongen. Hade så hoppats på att kunna hålla kvar åtminstone dansen hela graviditeten... men de här hemska sammandragningarna sätter stopp för det mesta.
Ikväll ska jag iaf få träffa mina goa vänner och även några nya tjejer som jag inte träffat innan.



Imorgon kommer jag att ha mitt sista mykidooparty innan bebisen kommer. Håll utkik här på bloggen för ev kommer det lite mykidoorea framöver. Jag har en del kläder i min väska som kommer att utgå för säsongen. Dax att göra plats för vårens kollektion som kommer sista veckan i januari. Längtar efter att se vad det är för fina kläder denna gången!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback