Myskväll med goa vänner

2009-12-28 23:47:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Vårt fika med våra kära vänner förvandlades till kvällsmat och sedan kortspel. Vi har haft en super mysig kväll med två snälla barn. Mira somnade på en gång när vi lade ner henne ikväll. Kanske var det bra med en lite kortare dagssömn. Ella somnade i vår säng och sov i tre timmar. Tänk va bortskämd man kan bli ibland. Det var länge sen vi kunde umgås så länge sedan vi fick våra kära barn... det är inte lika enkelt längre att träffas när man ska försöka passa ihop det med alla sov och mattider.

Jag lovade att jag inte skulle klaga över mina förvärkar idag... men jag måste ju bara berätta att de blivit ommöjligt ännu värre ikväll. Nu har jag både molvärk, massa sammandragningar och ont i ryggen. Fast jag orkar inte hoppas eller tro något. Det får bli som det blir i natt.
Imorgon ska jag iaf till barnmorskan klockan två. Jag hoppas att hon kan göra en koll för att se om något hänt eller om det bara är löjliga förvärkar som inte gör någon nytta alls. Ni får hålla tummarna att jag lyckas övertala henne till det.
Imorgon kommer hon också att bestämma om jag ska få ett tillväxtultraljud eller inte. Blir spännande att se vad magen ligger på för mått. Känns ju att det blir allt trängre och trängre där inne. På nåt sätt hoppas jag att jag fortfarande ligger på överkurva så att jag kan få det där ultraljudet. Är mycket nyfiken på hur stor bebisen kan tänkas vara.

Nu är klockan snart midnatt och det är verkligen dax att lägga sig och sova. Om jag nu kan somna med den här magen o värken.

Gonatt kära ni!


Kommentarer
Postat av: Olelsi / Nettan

God natt, hoppas att du kan sova några timmar.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

2009-12-29 @ 00:23:19
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hoppas att du fått sova lite, och det låter ju lite som att allt är på gång, riktigt spännande - och hoppas verkligen att det onda gör nytta :-) kramar

2009-12-29 @ 12:29:24
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback