Nu hänger det nya året i krokarna...

2009-12-31 09:47:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nyårsafton och sista dagen på året. Nu ska det mycket till om det ska hinna bli en -09 bebis. Vilken tur i oturen. Känns ju mycket bättre att bebisen får va äldst i klassen istället för yngst.
Däremot har jag planerat att åka in till förlossningen ikväll och sen föda runt ett snåret i natt. Bra plan va!? Jag kan ju alltid få drömma iaf.

Idag ska vi gå på en myspromenad med Mira i pulkan sen ska jag städa huset så att jag kan ta lite bilder och visa er hur vi har det.
I tisdags målade vi nämligen om här hemma. Våra underbara vänner Emil och Louise hjälpte oss att måla vitt i sovrum och vardagsrum. Vilken skillnad säger jag bara! Nu är det en glädje att befinna sig på nedervåningen. Längtar tills vi får tid och ork till att göra övervåningen också, men det får nog vänta.

Efter promenaden och städningen borde vi åka och handla lite mat till kvällen sen blir det mys för hela slanten.
Tyvärr blir vi ensamma här hemma ikväll och får fira nyår på egen hand... men det ska nog gå bra. Som sagt, lite därför jag lika gärna kan tänka mej att fira nyår på förlossningen.
Löst sig med barnvakt har det också gjort. Tack snälla snälla Jenny och Josef för att ni ställer upp och har jour på självaste nyårsafton. Guld värt! För er skull ska jag kanske se till att "hålla mej" till imorgon så att ni får fira nyår iaf.

Jag återkommer med bilder senare. Hoppas ni alla får en underbar nyårsafton.

Kommentarer
Postat av: Filippa - blivande mamma

Det är min plan med ;)

2009-12-31 @ 12:45:53
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: sandra

Önskar er ett gott nytt år.. Får se om man orkar hålla sig vaken till det nya året :-) Kram!

2009-12-31 @ 15:37:04
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback