Orkar inte ens bli ledsen...

2009-12-27 19:28:17 Graviditeterna
» Kommentarer(8) «


Har tagit ett varmt skönt bad och en alvedon, trots det så är den molandevärken kvar. Blä för magen just nu!

Ingen som har nåt upplyftande att säga så att kvällen blir lite roligare?

Kommentarer
Postat av: Carro

Nee kan tyvärr inte säga nåt roligt :-( Bara lida med dig och hoppas att det går över snart! Eller att det händer nåt annat på riktigt.



Kan du inte ringa din bm eller förlossningen och be att få komma på nån kontroll, se om du kanske börjat öppna dig eller så?



Själv har jag också massor av sd och en till liten del av slemproppen har lossnat. Men det är fortfarande för tidigt så jag hoppas verkligen det inte händer så mycket för mig..



Kram på dig!!

2009-12-27 @ 19:40:27
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Patricia

Åhh det kanske är bebis på gång hos dig????!

2009-12-27 @ 20:18:41
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Fall Maria

Det enda roliga jag kan säga är att du får tänka på att den lilla bebisen snart kommer ut till er! Tänk på hur underbart det är och vilken känsla man får när den lilla kommer upp på bröstet på en! Snart snart snart är det klart! KRAMAR!

2009-12-27 @ 21:22:03
URL: http://signesmamma.blogspot.com/
Postat av: Fall Maria

Det enda roliga jag kan säga är att du får tänka på att den lilla bebisen snart kommer ut till er! Tänk på hur underbart det är och vilken känsla man får när den lilla kommer upp på bröstet på en! Snart snart snart är det klart! KRAMAR!

2009-12-27 @ 21:22:33
URL: http://signesmamma.blogspot.com/
Postat av: Carolina

Har tyvärr inte så mycket roligt att säga men vill ge dig en stor KRAM - var själv höggravid vid den här tiden förra året (lillan föddes i februari) och jag hade inte heller någon dans på rosor, så jag kan tänka mig in i din situation - snaaart är väntan över! <3

2009-12-27 @ 21:45:49
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Olelsi / Nettan

Hahaha då ska nog jag vara tyst i alla fall, är i 30:onde veckan med fog lossningar och ryggvärk. Kan knappt gå över golvet...

Men snart har vi våra bäsar i famnen och då glöms detta bort.

Jag väntar min fjärde....



Sov gott...

Tyvärr kan jag ej ligga nå länge i sängen för det gör så ont, ingen tröst till dej.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

2009-12-28 @ 03:09:58
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Patricia

Ja jag hoppas också att dom vill komma ut till oss snart! Nja inga andra tecken.... bara mensvärk och massa onda sammandragningar/förvärkar som blir starkare för varje dag som går. När jag klockade dom sist kom dom med 7 min mellanrum....

Imorgon är det dags för barnmorskan igen =( hon som har sagt dom 2 senaste gångerna att hon tror INTE hon kommer att se oss nästa gång! Usch blir så trött på detta!

2009-12-28 @ 07:34:54
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: clara

Hej Therese, jag vet inte om du minns mig, men vi hängde i samma forum när vi väntade våra första barn - du Mira och jag Alma. Jag födde efter liggläge i vecka 37+0 och du fick gå hela tiden ut om jag minns. Nu har jag på sistone börjat fundera på hur en till graviditet skulle bli och kom att tänka på dig. Tro om min förvåning då du redan är - kanske klar till o med - med graviditet nummer två. Grattis! Verkar som att du inte haft lika jobbigt denna gång? Det låter ju verkligen positivt om man kunde ha det så igen. Hur som helst, stort grattis till dej och familjen, hoppas ni alla mår bra nu! Kram Clara

2009-12-28 @ 21:02:56
URL: http://erdoderdo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback