Vad hände med mina promenader?

2009-12-27 13:42:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det var länge sen jag "bara tog en promenad". Alltså gick ut för att gå utan att vara påväg någonstans. Jag ser fram emot när bebisen är ute och jag kan börja träna och gå igen. Det är så avkopplande och skönt. Jag promenerar och tränar inte bara för att gå ner i vikt eller så... jag tycker det är så skönt för både kropp och själ. Saknar det verkligen jätte mycket.

Tyvärr är ju jag en av dom som inte kan träna under graviditet hur mycket jag än skulle vilja. Nu skulle jag kanske kunna ta en promenad för nu behöver jag inte vara orolig för att sätta igång förlossning längre, men nu är det istället för smärtsamt att gå. Från mitt första steg tills det att jag sätter mej igen så knyter sig magen helt och hållet.

Om ni är nyfikna på hur det går för magen i övrigt så kan jag ju tala om att det är oförändrat. Ni kanske undrar varför jag klagar över mina sammandragningar nu när jag haft likadant sen v 15? Men nu är det verkligen helt annorlunda. Varje sammandragning är mycket kraftigare. Nästan så att jag måste sätta mej ner och andas igenom dem. Det är svårt att förklara den konstiga känslan jag har i hela kroppen.

Nu sover Mira äntligen så det ska jag också göra. Antar att jag kikar in här igen till kvällen.
Det är så lugnt och tyst här hemma nu. Lite ensamt att inte längre ha några besökare. Tur att vi har varandra jag Mira och Maken.

Kommentarer
Postat av: Carolina - Har en nyårstävling i bloggen

Vilken mysig blogg du har - här kommer jag kika in igen, mys med ett litet syskon som snart är här! :-) God fortsättning!

2009-12-27 @ 14:55:02
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Jenny*

Stackars Therese att gå och ha så ont. Hoppas verkligen du har fel om det där med att livmodern får för mycket träning och inte orkar sen! Nu är det bara några få dagar kvar till 2010 iallafall. För bebbens skull hoppas vi du orkar tills dess!

2009-12-27 @ 16:24:42
Postat av: Annah

Kan ju hoppas att bebisen väntar till januari. Roligare att vara först med att fylla år än sist ;)

2009-12-27 @ 16:33:24
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback