Det funkade!

2009-02-13 10:52:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Sova hela natten kuren verkar fungera! Jag törs inte riktigt hoppas ännu, men Mira har sovit hela natten nu två dagar i rad. Igår fick hon första flaskan strax efter sex tiden. Idag vaknade hon först kvart i sju! En gång behövde jag bara gå upp i natt och stoppa om henne.

När jag försöker lista ut vad det är jag gjort för att hon ska sova dyker två ord upp i mitt huvud TÅLAMOD OCH ENVISHET. Jag har egentligen inte gort något mer än att vägra henne att äta två nätter. Först natten tog det en timme för henne att somna om, andra natten 20 min o tredje natten behövde jag bara stoppa om henne o ge henne snutten.
Trodde verkligen aldrig att det skulle fungera. Inte behövde vi köra någon 5 minuters metod eller dyligt heller. Vilken lycka!

Nu är det bara att hålla tummarna att det här håller i sig när vi kommer hem till stan igen och att förkylningen hon nu drabbats av inte gör att hon vaknar på nätterna o hostar.

Idag är en helt fantastisk dag och jag vill inget hellre än att gå på en låååång promenad. Fast en liten kik på termometern o så raseras de tankarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback