Mira nio månader!

2009-02-28 10:42:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag tror inte att jag nämnde det igår va? Det är alltså 9 mån sen den där dagen då vi kom hem från BB. Då satt vi här med en liten liten bebis och visste inte riktigt vad vi skulle göra. På den tiden var det inte så mycket jagande som det är nu. Inte så mycket Ajaj som det är nu. Och inte så mycket härlig respons som det är nu.

Jag minns att då tyckte man att det var helt fantastiskt när hon lyckades öppna sina små blå ögon o tittade på en. Idag önskar man att hon kunde stänga dom lite oftare. Hahah. Nädå, skojjar bara.

Det har verkligen hänt så otroligt mycket sen den dagen hon föddes och man har växt som mamma också tror jag minsann. Känner mej inte lika osäker längre. Fast visst kommer fortfarande de stunder då man blir livrädd och inte vet alls vad man ska ta sig  till. Det är då det är tur att jag har min mamma att ringa till.

Är så glad över vår fantastiska tjej!



Det här är den roligaste sysselsättningen för tillfället. Att dra sig upp mot saker. Än så länge kommer hon bara upp på knä, men jag såg tendenser till att ställa i fötterna igår så det kommer nog fortare än vi anar.
Man kan ju glömma att få ha grejjerna på tvbordet för sig själv.

Kommentarer
Postat av: marlene

tjohoo!! tänk va tiden går fort. J blev ju 7 månader igår. alla snckar ju om att man ska ta vara på tiden då de är små o nu förstår man u va de menar med det.. promenad o fika snart? kram

2009-03-01 @ 10:22:28
URL: http://johnlittle.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej igen. Har kommit hem igen ifrån ett underbart Skramsen. det har varit så bra med en massa livskvalite upplevelser ( som Annelie säger). solen sken ibland iallafall, långa promenader, laga o äta mat ute. Mums. Bäst av allt, flickorna var med. Saknade dej och Mira, ni får vackert vara med nästa år. Kram

2009-03-01 @ 19:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback