Det drar ihop sig till bokstorm...

2009-02-20 09:15:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Det har varit dåligt med uppdateringar nu under någon dag. Det enda jag kan skylla på är att jag verkar ha gått in i någon typ av dvala o hittar inte vägen ut.
Jag är så trött o helt slut i kroppen. Orkar ingenting. Imorse när Mira vaknade vid sju kunde jag inte förmå mej själv att gå upp o hämta henne. Jag kämpade med mej själv i flera minuter innan jag insåg att hon redan hade blivit upplockad av snäll make/pappa.

Solen skiner ute och jag kan inte ens skylla på vädret att jag är som jag är.

Idag ska jag tvätta hela dagen. Ni kan ju bara gissa hur sugen jag är på det. Det är en av orsakerna till varför jag sitter här nu. För då slipper jag bråttas med det faktum att jag har händerna fria och borde gå ner o slänga i första tvätten. Första av förmodligen tio tvättar!

När Mira vaknar (Ja, hon sover förmiddag nu) så ska vi ta en promenad till bibblan. Behöver lite lektyr att läsa.
Har fastnat i en bokserie som är helt underbart bra. Tyvärr såg jag att de bara har till bok 3/5 att låna ut. Antar att 4-5 är för nya än så länge. Hur ska jag kunna hålla mej i flera månader innan jag får läsa den spännande fortsättningen???

 

Snart är det bokea föresten! Har ni börjat ladda plånboken och knuffaxeln ännu? Ni vet väl att det gäller att stångas lite för att få det man vill ha innan det tar slut :) Jag älskar böcker... men trots det så blir det nog inte så mycket köpa av under rean. Är man en bibblan älskare så är det svårt att motivera varför man ska köpa en bok när man kan låna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback