Sanna vänner kan man alltid lita på...

2009-01-26 14:08:40 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Har jag berättat att det värsta jag vet och som jag hatar över allt annat är lögner och falskhet. Jag hatar även att bli misstrodd och när folk missuppfattar mej.
Jag försöker leva mitt liv med att vara så ärlig jag kan mot mina medmänniskor. Jag erkänner att det finns stunder då även jag ljugit eller inte talat om hela sanningen. Jag hatar mej själv för dom tillfällena.
Ibland finns det situationer då man kanske måste dra en vitlögn för att skydda personen ifråga eller liknande... men jag brukar försöka undvika de situationerna. Nu är inte jag någon helylle människa som aldrig gör några fel, men jag försöker iaf.

En av de saker som sårat mej mest är när jag blev missförstådd på jobbet under min graviditet. Jag behöver inte gå in på detaljer mera grundligt... men de saker som sas då gör mej fortfarande ledsen. Att bli kallad lögnare och att höra att "folk" tycker jag är löjlig när jag kämpar för livet....gör ont.

Idag har jag fått reda på en annan sak som också gjorde mej ledsen och arg... (vill inte skriva vad) Ibland får man tillbaka för att man sätter sin tro till människor och deras gärningar. Ibland är det bättre att inte tro gott om alla och vara så fruktansvärt "blåögd".

Dagar som denna får mej att tänka extra på de goa vänner jag har som finns där i vått och torrt. De vänner som aldrig sviker och som menar vad de säger. De vänner som kan vara så ärliga att de kan tala om när jag gör fel och som älskar mej iaf.
Jag hoppas ni vet vilka ni är! Älskar er och behöver er!

Kommentarer
Postat av: Malon

Men kära nån vad är det nu som har hänt?? Fy vad tråkigt med "vänner" som snackar skit. Lyssna inte på dom, och grubbla inte på det. Då "vinner" dom och det vill vi inte :)

Stoooooor kram!

2009-01-26 @ 18:46:29
Postat av: Alina

så trist med sånna, man tror att alla sånna människor från skolan växer upp, alla gör ju inte det tyvärr:/

2009-01-26 @ 18:52:49
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Jenny Persson

Men jösses, vad har dom nu sagt ?!!! ska jag komma dit och ge dom en spark i baken eller ???? För det gör jag gärna ! Du är den mest ärliga människa jag känner och en person som jag ALDRIG skulle tvivla på,dels för vi har varit igenom så mycket under alla år men dels för att jag verkligen känner dej !=) Så skit i dom eller så sätter du ner foten och säger ifrån på skarpen för det kan du göra för dom har inge rätt att säga saker dom inte vet något om ! Jag finns här om du behöver mej ! Hoppas ni sover gott annars,vi har varit hos svärmor på 65-års kalas då därför har jag inte varit inne idag men jag hoppas att vi hörs i morrn igen!! AMSE-BAMSE KRAMAR TILL ER ALLA I FAMILJEN NORDQVIST !

2009-01-26 @ 23:28:25
URL: http://lillkapblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback