Vägning och mätning...

2009-01-26 18:57:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit till bvc med Mira. Hon var så pass pigg imose att jag bestämde att vi skulle gå dit. Febern har gett med sig till idag och nu är det "endast" näsan som rinner och hosta kvar.

Nu väger vår solstråle 9 kg! Jag trodde faktiskt att det skulle ligga över 10 kg denna gången... men det gjorde det ju inte. Blir till nästa gång det då:) 72 cm lång är hon. Långa tjejen!
Var kul att va till bvc idag då det är 2 mån sen vi var där sist. Kändes att det fanns mycket att prata om så som mat, hosta och sovtider. Vet inte hur mycket klokare jag verkligen blev.... men det är alltid skönt att ventilera om inte annat.

Har efter besöket idag kommit fram till att det rä dax att ge Mira två mål lagad mat om dagen nu. Det äter ju vi så varför skulle hon inte ha det då!? Falukorv, färdiga köttbullar och fiskbullar är ny mat  som hon får äta. Lite salt kan man börja introducera nu vid 8 mån. 
Jag måste börja med att laga lite mer egen mat till henne nu. Det blir mycket burkmat tyvärr. Det beror nog mest på att jag har svårt att komma på några goda recept. Det är ju sååå svårt att krydda utan salt i maten! 

 Imorgon fyller Mira 8 mån det ska jag fira med att lägga ut lite bilder här på bloggen. Ni får hålla utkik under dagen.

I övrigt har det varit en fullproppad dag idag. Sprang på en vän på stan som vi fikade med o sedan var det hem o fixa lunch till en hungrig tjej. Nu på eftermiddagen har jag tränat, vilket var riktigt roligt! Ikväll är vi ensamma hemma eftersom maken jobbar. Ska sätta mej med Mira nu o busa lite. Hon ligger o river sönder alla mina tidningar så det är nog dax att plocka bort henne från slagfältet hon lyckats skapa.
Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback