Gekås och sömnproblem...

2009-07-09 21:14:42 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag har vi varit till ullared och shoppat. Jag köpte inte så mycket som jag brukar och kom inte hem med ett enda klädesplagg till mej själv. Inte dåligt att jag lyckades hålla mej borta från att köpa en massa till mej själv. Tur att jag har både make och dotter att handla till :)

Natten till idag var den värsta på länge. Mira vaknade kl ett och sen somnade hon inte förrän en och en halv timme senare. Då liggandes på tvären brevid mej i stora sängen. Sen fotsatte hon natten med att vakna, skrika lite o sen somna om.... Ungefär sådär tio gånger. När klockan ringde kl 5.30 låg hon med huvudet på min arm och jag var så där lagom pigg (NOT!).
Helt otröstlig var hon i natt också. Skrek som att hon hade jätte ont någonstans. Ingen mat, ingen lampa, ingenting hjälpte. Då kände jag mej som en värdelös mamma som inte kunde trösta min lilla tjej.

Mira har börjat krångla jätte mycket med sömnen. Både på dagarna och kvällarna/nätterna. Jag vet inte vad det är för fas hon går igenom. Kanske kan det var så att hon är så otroligt aktiv just nu att hon inte kan finna ro till att sova... Och så drömmer hon säkert en hel del på nätterna också. Jag hoppas innerligt att den här fasen försvinner tills nästa bebis kommer och vi ska börja om från start igen med nätterna och vakandet. Då hoppas jag att iaf Mira sover som hon ska.


Köket är färdigt nu men behöver lite extra piff innan jag kan visa bilder. Ni får ge er till tåls till imorgon.

Nu ska jag trotsa den tidiga klockan och ändå krypa upp i sängen och sova. Jag behöver det.

Kommentarer
Postat av: malin

Det skiljer 19 mån mellan mina, så är rätt nära dina :) Det kommer bli så bra tror jag, här hemma går det bra iaf :) Ibland så vet man inte vart man ska ta vägen, men är bara titta på dom bägge små så går det över lika fort :)

2009-07-09 @ 21:30:27
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback