Hemmamamman som ville ut en sväng...

2009-07-21 17:47:54 Personligt
» Kommentarer(3) «


Nu är vi precis hemkomna från ett cafébesök på byns enda café. Jag får inte fortsätta så här. Fika på fika på fika kommer inte att ge något bra resultat. Inte är jag nåt vidare förtjust i fikabröd heller sen jag körde Gi. Det blir liksom att jag äter bara för att alla andra gör det. Känner ni igen fenomenet?



Jag har hamnat i massa tankar kring framtiden och mammaledigheten. Vad vill jag egentligen göra när jag inte kommer att vara mammaledig längre? Vad vill jag bli när jag blir stor? Plugga vidare eller försöka få ett jobb på annat sätt? En ännu närmare tanke är väl vad jag vill göra av mammaledigheten. Jag är en sån här människa som behöver projekt och framtidsplaner. Då trivs jag som bäst. Konstigt nog har jag klarat den här mammaledigheten och det här året mycket bättre än förväntat. Jag har nöjt mej med att bara vara hemma och satsa all min tid och energi på vår lilla tjej. Jag känner tom att det ska bli riktigt skönt att vara hemma ytterligare kanske två år. (beroende på hur länge maken ska vara pappaledig) Jag trivs bra som mamma och som hemmafru. MEN... känner ändå att något litet projekt vore trevligt. Något som jag kan göra bara för min skull.

Ni vet kanske att jag funderade på att sälja Mary Kay smink/hudvård. Känner fortfarande att det är ett bra märke och kanske värt att satsa på. Senaste veckan har det också dykt upp ett nytt märke i mitt huvud och det är Mykidoo som är ett barnklädesmärke. Mykidoo säljer även leksaker och skötsaker till barn/bebisar. Att få komma ut och sälja barnkläder lite på kvällstid vore en otroligt rolig grej tycker jag. Dels få komma ut en sväng utan barnet/barnen och sen även träffa andra mammor/tjejer/kvinnor.

Som sagt, tankarna går och jag vet inte riktigt vart det kommer att sluta. Jag tror bara att för att orka med att vara en bra mamma till två små så behöver jag något som är "bara mitt". Något som gör att jag kan få komma ut och inte vara hemma mamma för en stund. Tycker ni att det låter dumt?

Kommentarer
Postat av: Matilda- Mercedes mamma & mini i magen

Grattis till graviditeten! Vilken vecka är du i nu? Såg bilden längre ned, de sägs ju att magen blir mycket större andra gången och själv har jag också blivit jättesvullen så antar att det stämmer. ;9

2009-07-21 @ 18:23:19
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Matilda- Mercedes mamma & mini i magen

Mercedes är född 21maj och nr 2 är beräknad till 26januari ;)

Spännande att flytta, vet ni vart än ?

Hehe, jag gick upp 25kg, var ju ingen rolig syn sen mot slutet men det blev nog lite för mycket oboy helt enkelt :)

2009-07-21 @ 19:16:04
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Patricia- Mamma till Elina

Va tråkigt att dom inte ville säga könet =( men det kasnke va svårt att se 100%, så va det med Elina, då ville hon inte säga heller....

2009-07-21 @ 19:43:26
URL: http://tricias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback