Ny vecka och semester!

2009-07-20 12:18:40 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Det blev ett kärt återförerenande både med barn och make igår. Roligt att se dom igen efter 4 dar. Kanske bra att få sakna varandra lite så här ibland. Eller så gör det ingen skillnad....jag vet inte. Härligt att ha dom nära nu igen iaf.

Mira ligger nu och sover middag och jag sitter här med kurrande mage. Känner att jag börjar få tillbaka min aptit lite iaf. Trots att illamåendet fortfarande hänger kvar så är det att äta ofta som håller det nere lite iaf. Att äta och suga på läkerol tabletter är det enda som hjälper mej lite när illmåendet är som värst. Illamåendetabletterna som jag fick utskrivna av min barnmorska hjälpte inte alls och ligger nu i min väska och enbart skramlar och tar plats.

Jag kände även igår av magen och sammandragningarna lite. Hade öm mage hela natten. De närmsta dagarna ska jag verkligen ta det lugnt och inte anstränga mej på något vis. Lite sorgligt är det att behöva börja oroa sig redan. Jag önskade att jag var som alla de som orkar träna in till sista veckan innan förlossning. Jag saknar verkligen gymmet och hade hoppats på att kunna ta upp träningen lite nu efter semestern.
Hur det blir med dansandet till hösten vet jag heller inte. Om jag kan och orkar vill jag absolut fortsätta träna åtminstone dans. Det ger så mycket att få komma ut och träffa tjejkompisarna och dansa tillsammans en kväll i veckan.

Idag har vi inga planer alls. Maken är ute med pappa och tvättar bilarna. Förhoppningsis kan dom fixa iordning vår ford denna veckan så att den blir redo för försäljning. Någon som är sugen på en ford focus halvkombi??? Bara att höra av sig i så fall. :)

Lägger in en bild på Mira och Syrran från tidigare i veckan. Mira har nämligen fått en cykelhjälm och gjort sin första åktur på cykel. Tydligen hade hon skrattat och pratat hela vägen under tiden som hon daskat mamma i rumpan.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman,



Va kul att du också funderar på att sälja för Mykidoo!



Jag fick ett specialpris på startkitet men jag har mailat och kollat med Marianne på Mykidoo om du också kan få samma bra deal eller en liknande som mig och hoppas hon svarar mig snart! Maila mig dina kontaktuppgifter (telefonnr +adress) så ber jag henne kontakta dig så att du får samma bra deal om du bestämmer dig för att börja sälja!



Vore ju hur kul som helst så kan vi peppa varandra på vägen och den 22:a augusti är det stor kickoff för alla säljare så det är klart du ska börja sälja så att vi får träffas ;)



Hihi!



Men som sagt, maila mig dina uppgifter så kontaktar hon eller jag dig så får du all viktig information du behöver via tele istället!



Hade tänkt maila det här till dig + mina kontaktuppgifter men jag hittade ingen mailadress till dig så jag skriver en kommentar här i stället :)



Många kramar Jenny

2009-07-20 @ 15:00:33
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Linnéa Error

tack :D

2009-07-20 @ 15:46:09
URL: http://lioneaj.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej igen vännen :)



Har pratat med Marianne (mykidoo) nu och om du bestämmer dig den här veckan för att bli säljare så får du samma deal som mig, dvs halva priset!! Men obs då att du inte har så lång betänketid utan du måste bestämma dig den här veckan! Jätte bra erbjudande som inte kommer att komma igen!



Maila mig så får vi höras närmre om detaljer :)



Kramisar Jenny

2009-07-20 @ 15:55:10
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Theodora

Förstår verkligen vad du menar men illamåendet! Inga tabletter eller något hjälper för mig heller.

Testade de där svarta armbanden från apoteket och de funkar om man verkligen hittar den där rätta punkten, men det har jag haft svårt för så det har blivit att jag bara genomlider och vill sova jämt istället. Så konstigt för att jag kännde inte av detta alls när jag väntade min första dotter.

Hur var det för dig under din förra graviditet?



/Theodora

2009-07-20 @ 17:07:35
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Hej! Skönt med återförening förstår jag! =D

Jag slutade jobba i mars nu i år, så jag är arbetslös. Svårt att hitta nytt jobb i den här staden tyvärr... Men jag är mammaledig just nu så det är inte så jättestressande med jobb än. =)

Ha det bra!

Kram

2009-07-20 @ 18:25:22
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback