Så kan det va att ha två...

2009-07-02 09:02:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Igår var en konstig dag. Rent vädermässigt alltså. Vi han med shoppingen, bibblan och en tur till stranden innan lunch. När vi sedan kom hem började det både åska och regna och vi fick fördriva resten av dagen inomhus.

På kvällen var jag och Micke barnvakt till Debora. Det var roligt att ha bägge tjejerna springandes här på golvet. Fick känna på lite hur det kan se ut för en tvåbarns familj en vanlig onsdags kväll. Mira kände väl på sig att det inte var som vanligt för hon ville inte alls somna. Efter att ha somnat, vaknat, somnat, vaknat, somnat vaknat så somnade hon äntligen för natten kl 23. Då var jag ofantligt trött! Både jag och Micke är glada att vi inte fick tvillingar för ett år sedan. En busig tjej räcker gott o väl:)




Idag ska jag jobba. Blir ett ganska kort kvällspass. Stänger däremot för första gången på ett o ett halvt år. Men det ska nog gå bra... hoppas jag.

På söndag kommer mina föräldrar hit o stannar hela v 28. Dom ska vara barnvakt till Mira medans jag jobbar. Maken ska jobba på läger hela veckan. Ser verkligen fram emot att få besök.

Nu ska jag o sötisen gå till stranden o bada. Nån som vill hänga på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback