Torsdag av ondo

2009-07-15 22:07:58 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Ikväll var sista kvällen som jag fick lägga min lilla älskling på FYRA kvällar! Jag har fortfarande inte förstått hur jag ska klara att vara ifrån henne så länge. Visst kan det vara bra att "öva" lite inför resan i höst då jag blir borta i 8 dar... men jag tvivlar starkt på att det kommer att kännas bättre då bara för att jag varit ifrån henne en gång tidigare.

Nä, imorgon kväll ska jag ladda upp med chips o godis sen ska jag sitta o tröst äta tills jag spyr. Om jag mår dåligt av godiset kanske jag känner saknaden mindre tydlig???

Vore roligt att gå på bio i helgen. Dock vet jag inte alls om det går någon rolig film just nu. För övrigt har jag inga planer alls och det gör mej smått orolig. Mina jobbpass är tyvärr inte så värst långa. Tur att jag får hem den nya bilen... då kan jag ju alltid roa mej med att åka bil om det tryter med andra sysselsättningar.

Nu ska vi hoppa i säng här. Även om jag inte alls vill att det ska bli torsdag så är jag alldeles för trött för att lyckas hålla mej vaken nån timme till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback