En virvelvind till barn

2009-07-27 19:51:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Det blev en biltur idag med. I Leksand hamnade vi denna gången. En av Dalarnas största turistorter så här års. Lovar att det märktes!

Vi hade det jätte bra tills vi hade ätit klart på chinarestaurangen... det var ungefär då kaoset startade. Om vi säger så här.... vi fick känna på hur det kommer att bli sen när vi har två barn att hålla nöjda i vagn samtidigt som man vill få något gjort.
Jag och Emmelie ville gärna gå och kika i några mysiga butiker, vilket Mira inte alls tyckte var någon bra idé. Mira ville gå själv. Det första minuset var att vi inte kunde ta vår bugga med oss eftersom den pajjat, så vi fick låna en gammal BRIO av mamma som sett sina bästa år någongång på 90 talet. Att vagnen inte var så fin kan jag leva med, men att den inte utrustas med någon sele var desto värre. Så när Mira ställt sig upp i vagnen nog många ggr så testade vi med att bära henne. Inte bra. Hon fick gå själv och hålla oss i handen. Inte heller bra. Mira kan själv! Det jobbiga i sådana situationer är att vi har en fruktansvärt envis dotter som inte är ett dugg rädd för att springa ifrån oss. Jag tycker  det är bra att hon är orädd och oblyg... men i just de här situationerna så är det mindre skojjigt.

Det slutade med att vi fick sätta oss i bilen för att få henne att somna efter vägen. Vi valde att ta en sväng till ett outletcentrum utanför leksand. När vi kom fram hade Mira precis somnat och jag trodde det skulle bli perfekt att bara lyfta över henne i vagnen så att hon kunde fortsätta sova... men ack. Hon vaknade så klart och vägrade somna om. Arg som ett bi fick hon följa med oss in i outlet butiken och efter det åkte vi hem.

En mysig men otroligt jobbig dag. Jag bara ser framför mej hur det kommer att bli med en liten och en trotsig tvååring.
Stackars lilla mamman.

Kommentarer
Postat av: Marih

Ja självklart gäller det att vara hård.Jag måste bara lära mig lite mera om vad man kan äta och vad man ska låta bli så ska nog detta bli bra.

Hur är det med kaffe och lättmjölk? Är det ok under FAS1?



Tack på förhand!

2009-07-27 @ 19:54:21
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Annah

Idag hade jag min första dag med båda själv... har fortfarande, mannen slutar ju inte förrän vid tio. Gått bra än så länge, men nu måste jag duscha, om jag vågar... lovar att lillfisen vaknar då.

2009-07-27 @ 20:10:02
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Pappapoet

Leksand är i min värld känd för två saker, hockeytempel och sommarlandet, inte berest i dalarna ska erkännas :D

2009-07-27 @ 21:33:07
URL: http://pappapoet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback