Datafridag

2009-06-18 08:31:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Igår blev en datafri dag. Jag var bara in en snabb sväng på morgonen man då hann jag inte skriva nåt i bloggen. Hoppas ni inte blev alltför besvikna:)

Vi hade en lugn dag igår. Jag roade mej med att läsa och Mira var nöjd o glad hela dagen och lät mej läsa trots att hon var vaken. Det lilla man hinner sitta still och bara vara när hon är vaken vill säga:) Jag har hamnat i en läsperiod nu. Var därför till bibblan och lånade 4 st (!!!) böcker igår. Just nu läser jag Meg Cabot. Om ni som mej gillar kläder, shopping och knasiga tjejer så ska ni absolut läsa de böckerna. Skit roliga tycker jag.

  


Idag tänker jag vara lite impulsiv och åka upp til dalarna. Jag har hemlängtan och det är midsommar. Nästa vecka börjar jag jobba och då börjar allvaret i 4 veckor. Är det någongång jag ska åka upp så är det nu. Så det gör jag. Ska åka själv med Mira. Planerar att åka på kvällen då hon lägger sig för natten. Förhoppningsvis får jag henne att sova hela vägen upp (40 mil). Gör hon inte det så blir det jobbigt men det ska nog lösa sig på nåt sätt. Jag tänkte bygga någon form av linbana med lite leksaker så att hon inte kan kasta ner dom på golvet.

Men innan jag kan börja packa så måste jag tvätta. Sen borde jag städa lite också så att maken slipper ta allt det i helgen. Vi får se hur mycket jag hinner. Men som ni hör så kommer jag inte ha tid att sitta här inne så mycket idag. Om jag inte smiter hit för att slippa allt annat... ja ni vet ju hur jag är... en riktig smitare.

Hjälp mej hålla tummarna att det blir fint på midsommar!
Vad har ni för planer till helgen?

Kommentarer
Postat av: cathie

Ååh, perfekt med lite boktips nu innan semestern:D De där ska jag absolut kolla in :D

Hoppas du får en trevlig dag! :)

2009-06-18 @ 09:42:00
URL: http://cathie.se
Postat av: Mimmi

Trevlig Midsommar!!!

kör försiktigt.

2009-06-18 @ 15:02:16
Postat av: Jenny*

Ha en bra midsommar Therese! Hoppas resan upp gick bra ikväll. Du har gjort jättefint i bloggen med nya layouten och bilderna. Kram på di!

2009-06-19 @ 00:13:07
Postat av: Fru Röckner

Ska man fira en riktig midsommar så ska det väl göras i Dalarna! :) Själv är jag glad att jag fått hem mannen därifrån och hoppas kunna vara så pass kry i kväll att vi kan njuta av glada vänners sällskap! Ha en härlig midsommar!

2009-06-19 @ 12:44:56
URL: http://jennyrockner.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback