En liten vit lögn...

2009-06-25 23:18:20 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Ja, jag överdrev en aning i mitt förra inlägg. På nåt vis har jag ändå lyckats bränna mej i solen idag.... vilket måste betyda att jag haft lite mindre kläder på mej än vad jag tidigare påstod.

Träffade Maria o Märta, Jenny o Debora tidigare idag. Vi slog oss ner i parken utanför hos oss. Tjejerna lekte i lekparken och jagade änder... när dom inte jagade oss vill säga. Jag gillar inte fåglar, speciellt inte tama fåglar som anfaller så fort dom ser mat i närheten.  Usch o fy.
Trevligt hade vi iaf och solen tittade fram nästan hela tiden. Är fortfarande lite besviken över molnen och blåsten som tittade fram idag. Jag slår vad om att morgondagen kommer att bli moln och blåst fri och säkert den varmaste dagen på hela sommaren...bara för att reta mej som måste jobba.

Mira har även idag varit på gnällhumör. Det måste vara nåt som fortfarande stör henne. Antingen har hon ont i halsen eller så är det tänderna. Idag grät hon sig igenom hela portionen med gröt. Första dagen på hela veckan som hon överhuvudtaget ätit en hel portion...trist att det skulle vara genom tårar.


Den här synen har jag oftast när vi är ute någonstans.
Synen av ryggen på min älskade dotter som oftast vill vara överallt där jag inte är.

Här är hon påväg mot gungorna och sandlådan.





Jenny, Debora och Mira


Solstrålen


Pappa kom förbi en sväng också och busade lite

Kommentarer
Postat av: Ida Fridalius

Det var varmt igår tyckte jag? Konstigt att det kan vara så olika. Idag ska vi till handikapprampen och bada, kom Ni med om du hinner innan/efter jobb! Vi ska vara där efter lunch.

2009-06-26 @ 08:20:21
Postat av: Carro

Vilka härliga bilder!

Och Mira ser så stor ut när hon går :-)

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram

2009-06-26 @ 21:38:13
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback