Fyra nyanser av brunt...

2009-06-26 18:00:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Ännu en mysig dag i solen. Jobbade bara mellan 12-15 idag så jag har hunnit vara ute en stund jag med. Tror tom att jag lyckats få lite färg på mina stackars armar. Såg på handen idag att jag tom fått märken efter ringarna, brukar jag aldrig få annars. Usch...snacka om att jag låter färg fixerad som snackar brunt i varje inlägg... måste väl erkänna att även om jag inte är riktigt fixerad kanske så bryr jag mej. Jag vill också va så där solbrun o sommarhärlig som alla andra alltid blir. På senare år har jag faktiskt lyckats få lite färg också... vet inte om det beror på utlandsresorna eller vad det är som gjort att mitt pigment ändrats lite. Jag blir inte så där grisskär längre som jag alltid blev förrut. Om ni nu bryr er vill säga o vill läsa om mina olika färger:)

I kväll är jag och lillstumpan hemma ensamma. Maken spelar match. Är inte avundsjuk på honom att han måste springa omkring på en het fotbollsplan så här i kvällsvärmen.

Jag håller just nu på att laga tikka masala med kyckling och ris. Hoppas det blir gott. Det luktar gott iaf. Mira springer omkring och plockar runt grejjer hit o dit. Solglasögonen är på och så fort hon tappar dom kommer hon fram o ger mej glasögonen o så säger hon "Där". Menas alltså att jag ska sätta på henne dom igen. Roligt att hon gillar sina glasögon.

Nu är maten klar o det är dax att äta.
Hoppas ni har det bra i värmen. Njut för vi vet aldrig när den tar slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback