Lyxvilla... in my dreams

2009-06-04 11:31:52 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Bvc besöket gick bra igår. Läkaren kollade lite snabbt på om hon kunde stå??? och om hjärtat lät som det skulle. Allt såg bra ut och förkylningen satt uppe i halsen och inte längre ner så hon fick även sprutorna. Stackarn grät helt förtvivlat. Man känner sig som jordens största svin!

Jag beredde mej på feber och jobbig natt i natt och laddade upp med alvedon. Snacka om att jag blev förvånad när jag vaknade kvart över sju av att Mira lät. Hon vaknade inte alls i natt och ingen feber hade hon i morse heller. Nu är det bara att hålla tummarna att hon inte får något under dagen.

Vi har just vart ute på en promenad. Stötte ihop med min chef som även hon är hemma på mammaledighet. Hon berättade att de just köpt hus. Kakelugnar, massa rum, renoverat o fint, relax avdelning och inomhus swimmingpool. Ja, det vore nåt det. Blev ju en aning avis må jag säga. Tänk att ha en egen motionspool...snacka om rast o fin rumpa man skulle få då;)
Vågade inte fråga vad de gett för det... man jag antar att det var x antal miljoner. Kanske inte det vi kan satsa på det första vi gör efter att ha bott i en liten lägenhet.

Nu vaknar min lilla ängel så dax att rusa till undsättning.

Resten av dagen ska jag tvätta. Vad har ni för er?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så skönt att hon klarade sig och fick skön sömn! Här har Astrid börja drömma mardrömmar på nätterna :( vaknar o gråter i sömnen, stackars lillplutt!



Spännande med mary kay, jag funderade på att börja sälja barnkläder på klädparyn men kom fram till att de var för dåligt betalt :(



Hoppas ni haft en fin kväll, kram på dig vännen!

2009-06-04 @ 22:17:09
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback